Η πρότασή μας

Τα δημοφιλή του Αυγούστου

Ποια posts είδαν περισσότερο οι φίλοι μας τον μήνα που πέρασε; Δείτε τα είναι επίκαιρα και το Σεπτέμβριο! Το «πάνω χέρι» πήραν γλυκά και μαρμελάδες, όχι άδικα αφού κάποια φρούτα είναι στις δόξες τους αυτήν την εποχή! Νηστίσιμα και μη νηστίσιμα μικρά κεράσματα είχαν επίσης την τιμητική τους. Δείτε τα, ακόμη κι αν δεν έχουμε νηστεία για θρησκευτικούς λόγους, οι vegan επιλογές είναι υγιεινές και συχνά πολύ νόστιμες!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

1) Μαρμελάδα σύκο

 

 

2) Μελιτζάνες: διατήρηση στην κατάψυξη

 

 

3) Μαρμελάδα δαμάσκηνο

 

 

4) Κέικ με ζαχαρούχο γάλα

 

 

5) Σάλτσα με ψητές ντομάτες

 

 

6) Εύκολο νηστίσιμο γλυκάκι με 3 υλικά!

 

 

7) Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

 

 

8) Νηστίσιμα καρυδωτά

 

 

9) Οι τέλειοι κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

 

 

10) Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου

 

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες στο puzzle της ανάρτησης είναι από τα posts που συμπληρώνουν την εικοσάδα των δημοφιλών. Αν κάποιο σας ενδιαφέρει, ζητείστε τη συνταγή με σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας μας. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, τις ιδιαίτερα αυξημένες επισκέψεις σας στο site ακόμη και τον δύσκολο φετινό Αύγουστο, και τα θερμά σχόλια!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε! Να προσέχουμε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές