Μενού εβδομάδας

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας! Ελπίζουμε να βρείτε ενδιαφέρουσες απαντήσεις στο καθημερινό ερώτημα! Και μη ξεχάσουμε να φτιάξουμε ένα πιο ιδιαίτερο μαμαδίστικο γλυκό για αύριο (δείτε τα δυο τελευταία στα προτεινόμενα γλυκά)! 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  13-5-2018

Ψητό

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Δευτέρα  14-5-2018

Εύκολη,  «φοιτητική» μακαρονάδα

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Τρίτη  15-5-2018

Χταπόδι με αγκινάρες

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Τετάρτη  16-5-2018

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Πέμπτη  17-5-2018

Κοτόπουλο μπλουμ!

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Παρασκευή  18-5-2018

Κριθαράκι με ντομάτα

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Σάββατο  19-5-2018

Γλώσσες με σάλτσα κάππαρης

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια βραστά

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Πικράσταχα με χλωροκούκια

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Παντζαροσαλάτα απλή

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Ή παντζάρια-καλαθάκια

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Ελιόψωμα εύκολα

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Μπουρεκάκια με κιμά στο φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

 

Γλυκά , επιδόρπια, βουτήματα

Κέικ καρότου χωρίς αυγά, χωρίς βούτυρο, χωρίς μίξερ! 

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

ή μικρά κέικ με αβοκάντο και μέλι

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Σφακιανά παξιμαδάκια

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Τάρτα με λεμόνι και μους μυζήθρας

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

 

Κτιστό  τούρτα μπισκότου

Μενού#20: 13-5-2018 ως 19-5-2018

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο