Μενού εβδομάδας

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

Πρόωρο καλοκαίρι λένε οι προβλέψεις και προσαρμοζόμαστε. Πρωτομαγιά την Τρίτη και η πρότασή μας είναι 2-3 πιάτα που ετοιμάζονται και την προηγούμενη για όσους εκδράμουν και δεν θέλουν να φάνε έξω. Καλά διατηρούνται και κάποια από τα συμπληρώματα και  τις σαλάτες . Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες τις προτάσεις μας.

Για τις συνταγές, κλικ στις φωτογραφίες!

Κυριακή  29-4-2018

Τσιγαριαστό

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Δευτέρα  30-4-2018

Εύκολη τονομακαρονάδα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Τρίτη  1-5-2018

Κεφτεδάκια με σάλτσα ή σκέτα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Καπρικό 

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Ντολμαδάκια με κληματόφυλλα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Τετάρτη  2-5-2018

Φάβα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Πέμπτη  3-5-2018

Φιλέτο κοτόπουλου με κληματόφυλλα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Παρασκευή  4-5-2018

Χλωροκούκια ντελμπιέ

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Σάββατο  5-5-2018

Τηγανητά μπακαλιαράκια και σαλάτα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα ή λαχανικά

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Αμπελοφάσουλα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Πολύχρωμη με καπνιστό φιλέτο κοτόπουλου

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Κολοκυθόπιτα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Σφουγγάτο με κολοκύθια

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

 

ή με πατάτες και ξινομυζήθρα

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Αλμυρή τούρτα με μαραθόπιτες

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Αλμυρό κέικ

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Και σπιτικό ψωμί!

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

 

Γλυκά , επιδόρπια, βουτήματα

Κι ένα γλυκό κέικ για την εκδρομή μας…

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Κρέμα μαστίχας, ανάλαφρη και δροσερή

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Μπισκότα βρώμης

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Κλασικό μωσαϊκό  (για τους εορτάζοντες…)

Μενού#18: 29-4-2018 ως 5-5-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή εβδομάδα σε όλους!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο