Μενού εβδομάδας

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Προσπαθούμε οι προτάσεις μας να είναι με υλικά εποχής και να έχουν ποικιλία για να μη γίνονται μονότονες. Όσπρια, χορταρικά, κρεατικά και ψάρι περιλαμβάνονται πάντα στα μενού μας! 

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 21-1-2018

Γιουβέτσι κλασικό

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Δευτέρα  22-1-2018

Χωριάτικη ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Τρίτη  23-1-2018

Χόντρος ή ρύζι με σύγλινα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Τετάρτη  24-1-2018

Ρεβίθια ντερμπιέ (αλευρολέμονο)

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Πέμπτη  25-1-2018

Κρέας με γιαχνερά χόρτα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Παρασκευή  26-1-2018

Ρεβιθοκεφτέδες  και βραστά χόρτα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Σάββατο  27-1-2018

Φιλέτα ψαριού σάλτσα κάπαρης

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με ταχίνι

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Βραστά χόρτα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Πολύχρωμη χειμωνιάτικη σαλάτα με φιλέτο καπνιστού κοτόπουλου

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητή κολοκύθα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Μαγκίρι

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Ξεσκέπαστη μαραθόπιτα φούρνου

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Μια εύκολη και πολύ ευπαρουσίαστη αρωματική τυρόπιτα

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Πανεύκολα μαλεβυζιώτικα μυζηθροπιτάκια έτσι

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

ή αλλιώς

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

 

Σάμαλι εύκολο και οικονομικό

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Υγιεινά κουλουράκια με ελαιόλαδο από την πλούσια συλλογή μας

Μενού 4#:  Από 21-1-2018 ως 27-1-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο