Άρθρα

Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά 10-12 Φεβρουαρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης!

Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά 10-12 Φεβρουαρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης!

Οι οινοποιοί της Κρήτης ετοιμάζονται για 16η ΧΡΟΝΙΑ να υποδεχτούν τους φίλους του Κρητικού Αμπελώνα στην Έκθεση «ΟιΝοτικά», που θα πραγματοποιηθεί στις 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.
35 οινοποιεία από όλο το νησί, με περισσότερες από 400 ετικέτες, θα σας υποδεχτούν για να δοκιμάσετε τις νέες και παλιές εσοδείες.
Παράλληλα, η ομάδα του Wines of Crete έχει ετοιμάσει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν την έκθεση, με γνώμονα την εκπαίδευση του καταναλωτή και του επαγγελματία.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου: [17:00-21:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Κυριακή 11 Φεβρουαρίου: [11:00-20:00] Για οινόφιλους και επαγγελματίες
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου: [12:00-18:00] Για επαγγελματίες

Εισιτήρια θα βρείτε ΕΔΩ

Στην έκθεση θα λειτουργεί και οργανωμένο πωλητήριο Κρητικού κρασιού όπου οι φιάλες θα πωλούνται σε συμβολική τιμή και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο “Ορίζοντας” και στον Σύλλογο “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”.
Τι παράλληλες εκδηλώσεις θα δούμε φέτος στα ΟιΝοτικά

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024
17:30 – 18:30 | Σεμινάριο:  «Δοκιμάζοντας το κρασί βήμα – βήμα. Powered by Genius in Gastronomy»
Το Wines of Crete σε συνεργασία με την Genius in Gastronomy, διοργανώνει τρία (3) σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού για αρχάριους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία με οδηγό τον έμπειρο εισηγητή Φώτη Σταθόπουλο Dip ASI, να γνωρίσουν τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας κρασιού και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον μαγικό κόσμο του κρασιού, μαθαίνοντας παράλληλα για το κρητικό κρασί. Είσοδος: 10 €

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024
11:30 – 12:30 | Σεμινάριο:  «Δοκιμάζοντας το κρασί βήμα – βήμα. Powered by Genius in Gastronomy». Είσοδος: 10 €

14:00 – 15:00 | Masterclass “New Entries – Νέες αφίξεις”
Θέλετε να δοκιμάσετε ό,τι νέο κρασί κυκλοφορεί φέτος στην Κρήτη; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET έχει συλλέξει για εσάς τις νέες κυκλοφορίες από όλα τα οινοποιεία, τα δοκιμάζετε μαζί και σας τα παρουσιάζει με κάθε λεπτομέρεια. Μια ευκαιρία να δοκιμάσετε συγκεντρωτικά όλες τις πρώτες κυκλοφορίες για το 2024!
Είσοδος: 5 € (Το ποσό αυτό θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στον Σύλλογο “Ορίζοντας” και στον Σύλλογο “Ευ Ζω με τον Καρκίνο”).

16:00 – 17:00 | Σεμινάριο:  «Δοκιμάζοντας το κρασί βήμα – βήμα. Powered by Genius in Gastronomy». Είσοδος: 10 €

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα της έκθεσης, αλλά και πως θα δηλώσετε συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις στο more.com , στο www.winesofcrete.gr και στην σελίδα www.facebook.com/winesofcrete
***************************************************

Μεγάλοι Χορηγοί της έκθεσης είναι οι: Cork Hellas, Άστρον Χημικά, GS Label Print, Alpaglass, Oinoanalysis.

Χορηγός Επικοινωνίας: Όμιλος Κρήτη TV.

Χορηγός Φιλοξενίας: Galaxy Hotel.

Χρυσοί Χορηγοί: Βρεττός Enolab, EUROINOX, Technovin, Vitro Hellas, Αμπελοοινική, Metalux, Super Market Χαλκιαδάκης, Innovino, Αίσακος, Φυτώρια Φασουλής, Βαρελοποιία Κρήτης,  San Glass, Μ&Μ Έργα Πρασίνου, Νερά Ζαρός

Χορηγοί: ΔΗΩ, Αργυρός & Σια, Goldair,  T&C Group, Epigraph,  ΤΡΥΞ ΑΕ, Τυποκρέτα ΑΕ, Φούρνος Δαφέρμος – Μύλοι Χαλκιδικής, ETAM AE

***************************************************

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com: 8 €. Ενιαία είσοδος για οινόφιλους και επαγγελματίες (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)

Αγορά στο ταμείο: 10 €. Ενιαία είσοδος για οινόφιλους και επαγγελματίες (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)

Φοιτητικό εισιτήριο με την ένδειξη πάσου: 6 € (περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και σημειωματάριο)

Έκθεση Κρητικού Κρασιού ΟιΝοτικά 10-12 Φεβρουαρίου 2024, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης!

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο