Μενού εβδομάδας

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

Αποκριάτικη εβδομάδα αυτή που μας έρχεται! Λίγα παραπάνω κρεατικά στο μενού μας λοιπόν, αλλά και πολλές συνταγές με βάση τα μαλακά τυριά της εποχής. Εννοείται ότι δεν λείπουν και οι σαλάτες, απαραίτητο συνοδευτικό των ψητών της Τσικνοπέμπτης. Αναζητείστε κι άλλες συνταγές στις αντίστοιχες κατηγορίες του site!

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  16-2-2020

Αρνάκι με ασκολύμπρους (για όσους μπορούν να βρουν)

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

ή αρνάκι τσιγαριαστό με τηγανητές πατάτες για τους υπόλοιπους…

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Δευτέρα 17-2-2020

Πρασοσέλινο χωρίς κρέας

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Τρίτη  18-2-2020

Γιουβέτσι με κεφτεδάκια

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Τετάρτη 19-2-2020

Γίγαντες πλακί στο φούρνο

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Πέμπτη 20-2-2020

«Οφτό» στο φούρνο

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Παρασκευή 21-2-2020

Φασουλόρυζο (και με τους γίγαντες που περίσσεψαν!)

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Σάββατο  22-2-2020

Παστός μπακαλιάρος με σπανάκι και αρωματικά

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα σπέσιαλ

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Λαχανοσαλάτα απλή

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Παπούλες σαλάτα

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Σαλάτα με καπνιστό κοτόπουλο

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τάρτα με μπρόκολο, απάκι και κρητικά τυριά

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Τυροπιτάκια με το πιο νόστιμο φύλλο

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Συκωταριά λαδορίγανη

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Πανσέτες στο τηγάνι

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μυζηθροπιτάκια με δυόσμο ή μέντα

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Και με φύλλο κρούστας

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Μπουρεκάκια με μυζήθρα σιροπιαστά

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Εύκολη “μπουγάτσα” με ζαχαρούχο γάλα

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Και για βουτήματα, τα ζαχαρωτά κουλουράκια μας!

Μενού 7: Από 16-2-2020 ως 22-2-2020

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είστε, καλά να περάσετε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο