Μενού εβδομάδας

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

Στο πρώτο μενού του Σεπτέμβρη τα πιάτα εξακολουθούν βέβαια να είναι καλοκαιρινά! Με τις ντομάτες στα καλύτερά τους, φτιάχνουμε κοκκινιστά πιάτα και σαλάτες που τις περιέχουν.

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  1-9-2019

Αίγα με βλίτα

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Δευτέρα 2-9-2019

Ζυμαρικά στο φούρνο

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Τρίτη 3-9-2019

Κόκκινα γιουβαρλάκια

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Τετάρτη 4-9-2019

Ρεβίθια

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Πέμπτη 5-9-2019

Κουνελάκι τηγανητό (και ψευτοπιλαφάκι)

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Παρασκευή 6-9-2019

Ρεβιθοπίλαφο

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Σάββατο  7-9-2019

Ψάρι σαβόρε

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

 

Σαλάτες

Αμπελοφάσουλα

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Κρητική χωριάτικη πατατοσαλάτα

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Πιπεριές Φλωρίνης ξιδάτες

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες με τυρί

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Ψευτοπίλαφο

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Μπουρεκάκια με ξινομυζήθρα

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρυζόγαλο με ζελέ λεμόνι

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Γλυκό σταφύλι ραζακί (πάνω σε γιαούρτι)

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Κέικ 1-2-3-4

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Εύκολη μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα

Μενού 36: Από 1-9-2019 ως 7-9-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Καλό μήνα από αύριο!

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο