Μενού εβδομάδας

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

Για τα καλά στο Καλοκαίρι, και σχεδόν σε όλα τα πιάτα μας κυριαρχούν τα καλοκαιρινά λαχανικά! Ας τα απολαύσουμε τώρα στην εποχή τους και ας τα αξιοποιήσουμε σε παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές! Το μενού  27 ( περάσαμε κιόλας το μισό 2019!) της πρώτης εβδομάδας του Ιουλίου έχει μελιτζάνες, κολοκυθάκια και μπάμιες! 

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  30-6-2019

Μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας (χουνκιάρ μπεγιεντί)

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Δευτέρα 1-7-2019

Σφουγγάτο με πατάτες

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Τρίτη 2-7-2019

Μακαρόνια με κιμά

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Τετάρτη 3-7-2019

Κολοκυθάκια με πατάτες (και χοχλιούς για τους Κρητικούς…)

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Πέμπτη 4-7-2019

Κοτόπουλο με μπάμιες

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Παρασκευή 5-7-2019

Ρεβίθια κόκκινα

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Σάββατο  6-7-2019

Τηγανητά ψαράκια και σαλάτα

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Σαλάτα γλυστρίδα

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Φασόλια πιάζ

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Ομελέτα με πράσινα κρεμμυδάκια

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Ντοματόπιτα

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και ζαχαρούχο γάλα

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

 

Κέικ γεμιστό με καρύδια και σοκολάτα

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Μπισκότα με νιφάδες βρώμης και ινδοκάρυδο

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Και μια τάρτα για τους εορτάζοντες (δείτε και τις δύο εκδοχές)

Μενού 27: Από 30-6-2019 ως 6-7-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο