Μενού εβδομάδας

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Ελπίζουμε ότι οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν κι αυτή την εβδομάδα…

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 23-9-2018

Μοσχαράκι ή αρνάκι με πουρέ μελιτζάνας (hunkar begendi)

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Δευτέρα  24-9-2018

Ζυμαρικά με κολοκυθάκια και καρότα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Τρίτη  25-9-2018

Γεμιστά με κιμά

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Τετάρτη  26-9-2018

Μαναρόλια  (ή ρεβίθια αν δεν μπορείτε να βρείτε, με την ίδια συνταγή)

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Πέμπτη  27-9-2018

Κοτόπουλο με χόντρο (σπασμένο σιτάρι)

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Παρασκευή  28-9-2018

Μπριάμ

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Σάββατο  29-9-2018

Ψάρι σε κρούστα αλατιού και κάποια σαλάτα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα  με γιαούρτι

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Πιπεριές  γλυκόξινο τουρσί

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Βλίτα με ντομάτα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Γαύρος μαρινάτος

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Ντοματόπιτα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Κολοκυθόπιτες  κρητικές, με κίτρινη κολοκύθα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ψωμάκια γεμιστά με μαρμελάδα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Τριφτή μηλόπιτα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Κουλουράκια με σουσάμι μέσα στη ζύμη

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Σταφιδόπιτα

Μενού 39#:  Από 23-9-2018 ως 29-9-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο