Μενού εβδομάδας

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας! Όπως πάντα με ποικιλία πιάτων, με αρκετές σαλάτες, συνοδευτικά και γλυκά. Εβδομάδα με πολλές γιορτές και πανηγύρια οπότε 1-2 γλυκάκια τα σηκώνει! Δείτε το για να πάρετε ιδέες και να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές! 

 

Κυριακή 22-7-2018

Το καλοκαιρινό μας ψητό!

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Δευτέρα 23-7-2018

Γεμιστά με ρύζι

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Τρίτη 24-7-2018

Ψάρια με σάλτσα κάππαρης

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Τετάρτη 25-7-2018

Ρεβίθια «κόκκινα»

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Πέμπτη 26-7-2018

Κοτόπουλο με λαχανικά στη γάστρα

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Παρασκευή 27-7-2018

Ντοματόρυζο με σύγλινο Κρήτης

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Σάββατο 28-7-2018

Μπάμιες με ψάρι στο φούρνο

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

 

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

ή με καραμελωμένα ντοματάκια

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Αμυγδαλοσαλάτα δροσερή

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Πατατοσαλάτα χωριάτικη

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Συνοδευτικά- συμπληρώματα-λιχουδιές

Καλαμαράκια τηγανητά

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Μελιτζανόπιτα με κιμά

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μια πρωτότυπη σοκολατόπιτα με υλικό έκπληξη!

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Γιαουρτογλυκό με ζελέ και φρούτα

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Κέικ καρύδας με γλάσο λεμονιού ή πορτοκαλιού

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Γρανίτα πεπόνι

Μενού 30: Από 22-7-2018 ως 28-7-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο