Μενού εβδομάδας

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

Υλικά εποχής, σε παραδοσιακές και σύγχρονες εφαρμογές! Άνοιξη! Ελπίζουμε να πάρετε ιδέες και απαντήσεις στο καθημερινό ερώτημα. Και για τους εορτάζοντες της εβδομάδας, 1-2  γλυκάκια κι άλλα τόσα μεζεδάκια για το τραπέζι τους! 

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 22-4-2018

Με τόσες αγκινάρες να κυκλοφορούν, αγκιναράτο!

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Δευτέρα  23-4-2018

Ζυμαρικά  φούρνου

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Τρίτη  24-4-2018

Μπακαλιάρος με χλωροκούκια και μάραθο

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Τετάρτη  25-4-2018

Σπανακόρυζο λεμονάτο

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Πέμπτη  26-4-2018

Αυγά τυλιγμένα με κιμά

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Παρασκευή  27-4-2018

Φακές σούπα

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Σάββατο  28-4-2018

Παλαμίδα σαβόρε και βραστά χόρτα

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

 

Σαλάτες

Με ωμά χόρτα εποχής

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Ραδικάσταχα βραστά

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Παπούλες

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Παντζάρια με σάλτσα ταχινιού

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Μπουρεκάκια με κιμά

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

και  με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Μπουμπουριστοί  χοχλιοί με σπανάκι και σκορδόφυλλα!

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Κριτσίνια με καρότο

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Με φρυγανιές, ζελέ και φράουλες!

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Κέικ μελιού με αβοκάντο

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Μπισκότα με χαρουπάλευρο χωρίς ζάχαρη

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

τα πολύ δημοφιλή «χουδετσανά» κουλουράκια γάλακτος

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Τάρτα με lemon curd και μυζήθρα

Μενού 17#:  Από 22-4-2018 ως 28-4-2018

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο