Μενού εβδομάδας

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

Οι προτάσεις μας αυτή την εβδομάδα ! Με τα όψιμα του καλοκαιριού και τα πρώιμα του Χειμώνα. Γιατί αυτή την εποχή συνυπάρχουν στην αγορά και στο τραπέζι μας! 

 

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή  15-10-2017

Ψητό κατσαρόλας

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Δευτέρα  16-10-2017

Κουνουπίδι γιαχνί

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Τρίτη  17-10-2017

Πιλάφι με συκωτάκια

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Τετάρτη  18-10-2017

Φακές

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Πέμπτη  19-10-2017

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Παρασκευή  20-10-2017

Μακαρόνια με «κιμά» χταποδιού

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Σάββατο  21-10-2017

Παλαμίδα (ή άλλο ψάρι) στο φούρνο

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Σαλάτες

Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή (όσο βρίσκουμε ακόμη μελιτζάνες…)

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Σαλάτα με κίτρινη κολοκύθα

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Η πολύχρωμη

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Κριθαράκι με ντομάτα

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Αλμυρό κέικ καρότου με ελαιόλαδο

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Πρασόπιτα με εύκολο φύλλο

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Πολύ πορτοκαλένιο κέικ πορτοκαλιού!

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Δίχρωμα λαδερά κουλουράκια

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Τάρτα μήλου με κρέμα βανίλιας

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Κομπόστα αχλάδι

Μενού 48#:  Από 15-10-2017 ως 21-10-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο