Μενού εβδομάδας

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

Έτοιμο το μενού μας κι αυτή την εβδομάδα! Πάρτε κάποιες ιδέες και αλλάξτε τη σειρά αν σας βολεύει!

 

Κλικ στις φωτογραφίες! 

 

Κυριακή 18-6-2017

Κυριακάτικο ψητό

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Δευτέρα 19-6-2017

Η πιο ελαφριά μακαρονάδα μου!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Τρίτη 20-6-2017

Ας μπαϊλντίσουμε σήμερα!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Τετάρτη 21-6-2017

Ξερά κουκιά έτσι ή αλλιώς!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Πέμπτη 22-6-2017

Γεμιστά με κιμά!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Παρασκευή  23-6-2017

Χόντρος με καλοκαιρινά λαχανικά μετά ή άνευ χοχλιών!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Σάββατο  24-6-2017

Ψάρια μαρινάτα

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

 

Σαλάτες

 

Βλίτα και στίφνος  με κολοκυθάκια 

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Πατατοσαλάτα (θα μπορούσε να είναι και κύριο πιάτο…)

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

 

Συμπληρώματα, συνοδευτικά  και λιχουδιές

 

Καλοκαιρινά χορτοπιτάκια με βλίτα

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Αρωματική τυρόπιτα με όμορφο σχήμα!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Γαρίδες σαχανάκι

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

 

Γλυκά

 

Χαλβάς. Σαπουνέ.

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Παστελάκια! Πολλά!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

 

Και βύσσινο γλυκό για τα παγωτά μας!

Μενού 31 #: Από 18-6–2017 ως 24-6-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο