Μενού εβδομάδας

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

Οι προτάσεις μας  για την εβδομάδα που έρχεται !  Δείτε το μενού μας, ίσως κάποιες από τις προτάσεις μας διευκολύνουν τις αποφάσεις σας ως προς το τι θα βάλετε στις κατσαρόλες σας! Ειδικά για την Πρωτομαγιά επιλέξαμε θαλασσινά που γίνονται και μέσα και έξω από το σπίτι! Αν προτιμάτε κρεατικά δείτε τις αντίστοιχες κατηγορίες. Κι αν μπορείτε να αποφύγετε το μαγείρεμα, απολαύστε τη βόλτα μαζεύοντας λουλούδια, συκαλάκια για γλυκό, κληματόφυλλα  και αγριόχορτα (προσοχή στα ραντισμένα!). 

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 30-4-2017

Γιουβέτσι εύκολα και γρήγορα

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Δευτέρα 1-5-2017

Γαρίδες στο γκριλ

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Σουπιές ψητές

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Σαρδέλες ψητές στα αμπελόφυλλα

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Χταπόδι κρασάτο

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Τρίτη 2-5-2017

Ντολμάδες  με αμπελόφυλλα

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Τετάρτη 3-5-2017

Ζυμαρικά  φούρνου με σάλτσα πιπεριάς

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Πέμπτη 4-5-2017

Κοτόπουλο στη γάστρα σαν λουκούμι!

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Παρασκευή 5-5-2017

Ρεθύβια ντερμπιέ (αλευρολέμονο)

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Σάββατο 6-5-2017

Ψάρι πλακί στην κατσαρόλα

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Σαλάτες

Παπούλες!

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Πικράσταχα με ή χωρίς χλωροκούκια

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Ωμές αγκινάρες

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι (και ως συνοδευτικό)

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Γαύρος μαρινάτος

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Τάρτα αγκινάρας με κρητικά τυριά

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Χωριάτικη ομελέτα με ξινομυζήθρα

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Παραδοσιακά χανιώτικα καλιτσούνια (είναι αλμυρά)

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

 

Γλυκά

Εύκολο και δροσερό  γλυκό ψυγείου με ζελέ και γιαούρτι

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Φράουλες:  γλυκό, σιρόπι, μαρμελάδα

Μενού 24 #: Από 30-4-2017 ως 6-5-2017

 

Καλά να περάσετε το τριήμερο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο