Μενού εβδομάδας

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

Οι προτάσεις μας γι αυτή την εβδομάδα! Λαχανικά εποχής και εύκολα πιάτα για το μεσοκαλόκαιρο! Μακάρι να μη μας ταλαιπωρήσουν φυσικές και άλλες καταστροφές, όπου κι αν βρεθούμε…

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  21-7-2019

Μοσχαράκι γιουβέτσι

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Δευτέρα 22-7-2019

Φασολάκια λαδερά

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Τρίτη 23-7-2019

Κοτόπουλο στο φούρνο με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Τετάρτη 24-7-2019

Μελιτζανοπίλαφο

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Πέμπτη 25-7-2019

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Παρασκευή 26-7-2019

Φάβα με χταπόδι ή άλλα θαλασσινά 

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Σάββατο  27-7-2019

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Χόρτα τσιγαριαστά με ξύγαλο (αυτή την εποχή με βλίτα)

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Χρωματιστές πιπεριές τουρσί

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Γαρίδες σαγανάκι

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Αυγά μάτια με ντομάτα

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μικρά κέικ μπανάνας με ελαιόλαδο

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Μπισκότα τύπου digestive με ελαιόλαδο

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Γλυκά ψωμάκια γεμιστά με μυζήθρα

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου με γιαούρτι

Μενού 30: Από 21-7-2019 ως 27-7-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο