Μενού εβδομάδας

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

Καλοκαιρινά καθημερινά πιάτα με υλικά που βρίσκουμε σχεδόν παντού, εύκολα συνοδευτικά, καλοκαιρινές σαλάτες και δροσερά επιδόρπια απαρτίζουν το μενού μας και αυτήν την εβδομάδα! Σε όσους έχουν αρχίσει τις διακοπές τους ευχόμαστε να περνούν καλά όπου κι αν είναι!

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  7-7-2019

Παστίτσιο

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Δευτέρα 8-7-2019

Φασολάκια λαδερά

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Τρίτη 9-7-2019

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Τετάρτη 10-7-2019

Φάβα

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Πέμπτη 11-7-2019

Κεφτεδάκια με σάλτσα

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Παρασκευή 12-7-2019

Ιμάμ μπαϊλντί

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Σάββατο  13-7-2019

Φιλέτα ψαριού με κάππαρη

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Αμπελοφάσουλα σαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Σαλάτα με αλμύρα ή κρίταμο

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Τηγανητές μελιτζάνες

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Τυρόπιτες με εξαιρετικό φύλλο χωρίς πλάστη!

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Κολοκυθόπιτα  χωρίς φύλλο

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μικρά κέικ μπανάνας με ελαιόλαδο και σοκολάτα

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Μωσαϊκό ή σαλάμι

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Κουλουράκια γάλακτος!

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Δροσερό αναψυκτικό βασιλικού ή λουΐζας

Μενού 28: Από 7-7-2019 ως 13-7-2019

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο