Μενού εβδομάδας

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Δύο συνολικές προτάσεις για την αυριανή μέρα της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα και πιάτα χωρίς κρέας για την πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής. Ας απέχουμε για λίγο από το κρέας  έστω και για διαφορετικό λόγο ο καθένας μας…

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 18-2-2018

Αποκριάτικο τραπέζι

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Δευτέρα  19-2-2018

Προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Τρίτη  20-2-2018

Χειμωνιάτικο τουρλού

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Τετάρτη  21-2-2018

Ταραμοκεφτέδες από ταραμοσαλάτα (όλο και λίγη θα περίσσεψε…)  και βραστά λαχανικά

 

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Πέμπτη  22-2-2018

Σουπιές στιφάδο και τηγανητές πατάτες

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Παρασκευή  23-2-2018

Ρεβύθια ντελμπιέ

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Σάββατο  24-2-2018

Γαριδομακαρονάδα οικονομική και νόστιμη!

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Σαλάτες

Ταραμοσαλάτα  κλασική ή με αβοκάντο

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

Βραστά λαχανικά ή χόρτα

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Παντζάρια με σάλτσα ταχινιού

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Χοχλιοί μπουμπουριστοί κλασικοί

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Ή με σπανάκι

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Βρουβόπιτες τηγανιού

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Καλαμαράκια του κουτιού με κρασί

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ σοκολάτας  με αλεύρι ολικής και ελαιόλαδο

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Κουλουράκια λαδερά λεμονιού

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο

Μενού 8#:  Από 18-2-2018 ως 24-2-2018

 

Καλά να περάσετε το τριήμερο και Καλή Σαρακοστή! 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο