Μενού εβδομάδας

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας, με προτάσεις  και για νηστεύοντες και για μη νηστεύοντες, πάντα προσαρμοσμένες στην εποχή!

 

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή 19-11-2017

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

ή λεμονάτο μοσχαράκι με τηγανητές πατάτες

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Δευτέρα  20-11-2017

Λαχανόρυζο

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Τρίτη  21-11-2017

Παστός μπακαλιάρος με γιαχνερά χόρτα

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Τετάρτη  22-11-2017

Πατάτες στιφάδο

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Πέμπτη  23-11-2017

Πρασοτηγανιά

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

ή καλαμαράκια γεμιστά στο φούρνο

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Παρασκευή  24-11-2017

Φακές σούπα

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Σάββατο  25-11-2017

Ψάρι στο φούρνο με λεμόνι και ρίγανη

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

 

Σαλάτες

Σαλάτα με σπανάκι και πετιμέζι

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

Κουνουπίδι βραστό

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

Πολύχρωμη και ευέλικτη

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Ελιές τηγανητές

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο, με κίτρινη κολοκύθα αυτή την εποχή

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Κριθαράκι με ντομάτα

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Χταπόδι κρασάτο

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μηλοπιτάκια νηστίσιμα με φύλλο κρούστας, σε πολλές εκδοχές

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Λουκουμάδες με φρούτα εποχής

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Κέικ με μανταρίνι και σοκολάτα, με ελαιόλαδο

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Χαλβάς νηστίσιμος με ινδοκάρυδο

Μενού 53#:  Από 19-11-2017 ως 25-11-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο