Μενού εβδομάδας

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Ελπίζουμε ότι οι προτάσεις μας θα σας βοηθήσουν κι αυτή την εβδομάδα…

 

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή 22-10-2017

Αφού το καλοκαίρι συνεχίζεται, και βρίσκουμε ωραία  κολοκυθάκια φτιάχνουμε…

Μοσχάρι με κολοκυθάκια και τηγανητές πατάτες

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

Δευτέρα  23-10-2017

Σπανακόρυζο

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Τρίτη  24-10-2017

Αυγά τυλιγμένα με κιμά

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Τετάρτη  25-10-2017

Μαναρόλια  (ή ρεβίθια αν δεν μπορείτε να βρείτε μαναρόλια, με την ίδια συνταγή)

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Πέμπτη  26-10-2017

Κοτόπουλο με χόντρο (σπασμένο σιτάρι)

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Παρασκευή  27-10-2017

Μακαρόνια  φούρνου με γιαούρτι

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Σάββατο  28-10-2017

Ψάρι σε κρούστα αλατιού και βραστά χόρτα

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

 

Σαλάτες

Απλή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

Σαλάτα  με όσπρια, απάκι και σπόρους ροδιού

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Βραστά αντίδια

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Ντοματοκεφτέδες

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

ή τις πιο απλές τηγανητές λιαστές ντομάτες

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Ξινόχοντρος σούπα

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια- βουτήματα

Σοκολατάκια για τις Δήμητρες και τους Δημήτρηδες!

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Ψωμάκια γεμιστά με μαρμελάδα

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Κυδωνόπιτα

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

Ας φτιάξουμε και λίγη μαρμελάδα μήλου …

Μενού 49#:  Από 22-10-2017 ως 28-10-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο