Μενού εβδομάδας

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

Έτοιμο και σήμερα το μενού μας. Ελπίζουμε να βρείτε κάποιες απαντήσεις στο απλό αλλά καθημερινό ερώτημα «τι να μαγειρέψω σήμερα;».

 

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Κυριακή 8-10-2017

Γιουβέτσι με μοσχάρι

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Δευτέρα  9-10-2017

Μαλαχτό σφουγγάτο: εξαιρετική παραδοσιακή ομελέτα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Τρίτη  10-10-2017

Ψάρι τηγανητό και μια βραστή σαλάτα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Τετάρτη  11-10-2017

Γίγαντες πλακί στο φούρνο

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Πέμπτη  12-10-2017

Κοτόπουλο σαν λουκούμι στη γάστρα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Παρασκευή  13-10-2017

Πρασόρυζο

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Σάββατο  14-10-2017

Ψάρια μαρινάτα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα απλή

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Χωριάτικη κρητική πατατοσαλάτα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Αντίδια  βραστά με λεμονόλαδο

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Σούπα με ξινόχοντρο

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Χορτοκαλίτσουνα φούρνου (η γέμιση με σπανάκι αυτή την εποχή)

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Πατατόσουπα από τα όρη, απλή και πεντανόστιμη

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Κολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη αυτή τη φορά (όσο βρίσκουμε ακόμη κολοκυθάκια…)

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σταφιδόπιτα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Σαρικόπιτες

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Μηλόπιτα

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Φιρίκι γλυκό του κουταλιού

Μενού 47#:  Από 8-10-2017 ως 14-10-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο