Βιβλιοπροτάσεις

Στον πλανήτη των cupcakes

Στον πλανήτη των cupcakes
Το έχω πάρει  στα χέρια μου εδώ και λίγες μέρες, και το έχω ξεφυλλίσει ήδη κάμποσες φορές. Είναι από τα πιο χαριτωμένα βιβλία με συνταγές που έχω δει, και δεν έχω δει λίγα. Με το γνωστό μεράκι της αγαπημένης μας Sugar Buzz, που διατηρεί ένα από τα πιο αξιόλογα και φροντισμένα foodblog.  Δεν πιστεύω ότι υπάρχει  έλληνας  ή ελληνίδα food blogger που να μην  έχει περάσει από το πανέμορφο blog της και να μην έχει λαχταρίσει τα υπέροχα γλυκά της.
Στον πλανήτη των cupcakes

 

Στο βιβλίο της έβαλε 20 λαχταριστές συνταγές  για cupcakes,ταξινομημένες σε διάφορες κατηγορίες .Μέχρι και vegan cupcakes θα βρείτε εκεί μέσα, το καθένα με το γλάσο του. Υπέροχα διακοσμημένα και καλοφωτογραφημένα, απόλυτα επαγγελματική δουλειά!Επίσης πολλά tips , πολλές φωτογραφίες, και ιδέες-εκπλήξεις!
Στον πλανήτη των cupcakes

 

Έφτιαξα πολύ εύκολα και γρήγορα μια από τις vegan συνταγές και μου έκανε εντύπωση η ακρίβεια των υλικών : γέμισαν μέχρι το ίδιο ακριβώς σημείο 12 θηκούλες  χωρίς να περισσέψει ούτε να λείψει  μείγμα!

 

Φυσικά η διακόσμηση της Αθηνάς είναι κατα πολύ ανώτερη, σοκολατένια, αλλά έτυχε να μην έχω σοκολάτα απόψε…
Είμαι βέβαιη πως το βιβλίο θα είναι πολύ χρήσιμο σε όλες και ιδιαίτερα στις μαμάδες . Τα μικρά παιδάκια δεν θα ξέρουν τι να πρωτοδιαλέξουν και τα μεγαλύτερα θα θέλουν να τα φτιάξουν μόνα τους.  Γίνονται τόσο εύκολα με τις αναλυτικές οδηγίες της Αθηνάς και είναι τόσο χαριτωμένα που κάθε έφηβη (και όχι μόνο!) θα τα ήθελε στο πάρτυ της.
Στον πλανήτη των cupcakes
Μπράβο Αθηνά! Καλή επιτυχία στο βιβλίο σου. Εύχομαι να είναι το πρώτο μεγάλης σειράς!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο