Μενού εβδομάδας

Μενού #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

Αποκριάτικη εβδομάδα! Αν και η κρεοφαγία τυπικά τελειώνει αύριο, όλη την επόμενη εβδομάδα καταναλώνουμε κρέας. Κυρίως όμως είναι η εβδομάδα των ζυμαρικών και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Γλυκά και αλμυρά εδέσματα με τυριά και διάφορες πίτες στο μενού μας…

Κλικ στις φωτογραφίες!

Κυριακή 19-2-2017

Κατσικάκι με ασκορλύμπους

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Δευτέρα 20-2-2017

Μακαρονάδα με ανθότυρο και απάκι

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Τρίτη 21-2-2017

Ντολμάδες με γούλα και γέμιση της επιλογής σας…

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Τετάρτη 22-2-2017

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Πέμπτη 23-2-2017

Τηγανιά με αρνάκι ή κατσικάκι

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Παρασκευή 24-2-2017

Σπανακόρυζο

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Σάββατο 25-2-2017

Ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Σαλάτες

Πράσινη σαλάτα με σάλτσα από αβοκάντο

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Αμυγδαλοσαλάτα

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Συνοδευτικά-Συμπληρώματα-Λιχουδιές

Τάρτα με απάκι και κρητική γραβιέρα

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Πρασοτυρόπιτα με εύκολο σπιτικό φύλλο

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Σουχλί (παραδοσιακό αποκριάτικο «πακετάκι»)

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Μπουρεκάκια με κιμά

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Γλυκά

Μπουρεκάκια με μυζήθρα και σιρόπι

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Μυζήθρα πανέ με σουσάμι και μέλι

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Τα πιο κλασικά αποκριάτικα μυζηθροπιτάκια

Μενού  #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

 

Υπενθυμίζουμε την συμμετοχή μας στα FOOD BLOG AWARDS  2016 του ΒΗΜΑgourmet.

Θα ήταν τιμή μας να μας ψηφίσετε!

Επιλέγετε τσεκάροντας με κλικ το τετραγωνάκι μπροστά από το CretanGastronomy, συμπληρώνετε το email σας λίγο παρακάτω, και κλικάρετε στη λεξούλα Done!

Εδώ:

http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16

/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844869

Σας ευχαριστούμε!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο