Μενού #14: 19-2-2017 ως 25-2-2017

Αποκριάτικη εβδομάδα! Αν και η κρεοφαγία τυπικά τελειώνει αύριο, όλη την επόμενη εβδομάδα καταναλώνουμε κρέας. Κυρίως όμως είναι η εβδομάδα των ζυμαρικών και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Γλυκά και αλμυρά εδέσματα με τυριά και διάφορες πίτες στο μενού μας…

Κλικ στις φωτογραφίες!

Κυριακή 19-2-2017

Κατσικάκι με ασκορλύμπους

 

Δευτέρα 20-2-2017

Μακαρονάδα με ανθότυρο και απάκι

 

 

Τρίτη 21-2-2017

Ντολμάδες με γούλα και γέμιση της επιλογής σας…

 

Τετάρτη 22-2-2017

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

 

 

Πέμπτη 23-2-2017

Τηγανιά με αρνάκι ή κατσικάκι

 

Παρασκευή 24-2-2017

Σπανακόρυζο

 

Σάββατο 25-2-2017

Ομελέτα με πατάτες και ξινομυζήθρα

 

Σαλάτες

Πράσινη σαλάτα με σάλτσα από αβοκάντο

 

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

 

Αμυγδαλοσαλάτα

 

Συνοδευτικά-Συμπληρώματα-Λιχουδιές

Τάρτα με απάκι και κρητική γραβιέρα

 

Πρασοτυρόπιτα με εύκολο σπιτικό φύλλο

 

Σουχλί (παραδοσιακό αποκριάτικο «πακετάκι»)

 

Μπουρεκάκια με κιμά

 

Γλυκά

Μπουρεκάκια με μυζήθρα και σιρόπι

 

Μυζήθρα πανέ με σουσάμι και μέλι

 

Τα πιο κλασικά αποκριάτικα μυζηθροπιτάκια

 

Υπενθυμίζουμε την συμμετοχή μας στα FOOD BLOG AWARDS  2016 του ΒΗΜΑgourmet.

Θα ήταν τιμή μας να μας ψηφίσετε!

Επιλέγετε τσεκάροντας με κλικ το τετραγωνάκι μπροστά από το CretanGastronomy, συμπληρώνετε το email σας λίγο παρακάτω, και κλικάρετε στη λεξούλα Done!

Εδώ:

http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16

/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844869

Σας ευχαριστούμε!

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email