Η πρότασή μας

Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι) για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας

Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας

 Μια παλιά ανάρτηση που συμπληρώνεται κάθε χρόνο…

1-DSCN1254

Θέλοντας να κάνω την πρότασή μου για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας, είδα ότι η κατηγορία με τα νηστίσιμα είναι από εκείνες  που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό συνταγών στο blog . Έτσι διάλεξα εκείνες που έχουν συνδεθεί περισσότερο με την συγκεκριμένη ημέρα.

1-Κολάζ6

Οι προμήθειες των περισσότερων υλικών πρέπει να γίνουν σήμερα οπότε ας καταγράψουμε τι μας χρειάζεται κι ας προγραμματίσουμε από σήμερα το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Μη ξεχάσουμε τουρσιά, λουμπούνια, ελιές, αγκινάρες,  ταραμά, ταχίνι και χαλβά του μπακάλη… Και φυσικά όσα θαλασσινά και σαλατικά μπορούν να αγοραστούν από σήμερα.

Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
κλασική
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
ή νεωτερική
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
ή
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
ή πιο πλούσια παραλείποντας βέβαια το απάκι
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
ή- αν τολμάτε – τα πολύ ιδιαίτερα
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
ή για τις πολύ βιαστικές,
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Και φυσικά λουκούμια ή υποβρύχιο ή κάποιο από τα νηστίσιμα βουτήματα
DSCN03571
Και ακόμη…
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
Κι αν δεν φτιάξατε την κλασική πορτοκαλόπιτα με γιαούρτι και αυγά για τις Απόκριες, φτιάξτε την νηστίσιμη για την Καθαρά Δευτέρα!
Νηστίσιμα ( αλάδωτα και με λάδι)  για το τραπέζι της Καθαράς  Δευτέρας
και φυσικά όλα από την ετικέτα των νηστίσιμων! 
Καλά να περάσετε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο