Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

Τι είδατε περισσότερο τον μήνα που πέρασε; Παρακάτω η πρώτη δεκάδα και στο κολάζ οι φωτογραφίες από δέκα ακόμη δημοφιλείς συνταγές. Σίγουρα όλα τα παρασκευάσματα που συγκέντρωσαν τις περισσότερες επισκέψεις σας τον Ιούνιο, μπορούμε να τα φτιάξουμε και τον Ιούλιο, οπότε δείτε τα, μπορεί να σας ενδιαφέρουν! Από τις λίγες φορές που επικράτησαν οι αλμυρές συνταγές, ίσως γιατί το κυρίαρχο υλικό τους (τα κολοκύθια), είναι άφθονα αυτή την εποχή και οι συνταγές με κολοκύθια στο site είναι κατά γενική ομολογία πολύ επιτυχημένες!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

1. Μαρμελάδα κεράσι, εύκολα και γρήγορα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

2. Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

3. Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

4. Τηγανητά κολοκυθάκια

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

5. Βερίκοκο γλυκό του κουταλιού

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

6. Εύκολη καλοκαιρινή χορτόπιτα με βλίτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

7. Μαρμελάδα βερίκοκο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

8. Ψάρι με πατάτες στον φούρνο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

9. Κλασικά γεμιστά στον φούρνο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

10. Βυσσινάδα από …βύσσινα!

Οι δημοφιλείς συνταγές του Ιουνίου 2022

 

Ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά εμπιστευτήκατε τη σελίδα, ευχαριστούμε για τα σχόλια, την αλληλεπίδραση στα social media, και τις πολλές πολλές επισκέψεις σας και τον Ιούνιο!

Καλό μήνα Ιούλιο!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο