Η πρότασή μας

12 συνταγές για σπιτικά σοκολατάκια και τρουφάκια σοκολάτας

12 συνταγές για σπιτικά σοκολατάκια και τρουφάκια σοκολάτας

Εσείς ποια προτιμάτε; 

Τα σοκολατάκια και τα τρουφάκια σοκολάτας είναι πάντα ευπρόσδεκτα! Στέκουν από μόνα τους ως κέρασμα αλλά κλείνουν -μαζί με ένα εκλεκτό λικέρ- ακόμη και το πιο επίσημο γεύμα! Γιορτές χωρίς σοκολατάκι δεν νοούνται. Έτσι δεν είναι; 

12 συνταγές για σπιτικά σοκολατάκια και τρουφάκια σοκολάτας

 

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

1)Σοκολατάκια νηστίσιμα

DSC_1246

2)Μεθυσμένα, με δαμάσκηνα

1-DSC_0913

3)Τα αγαπημένα και εύκολα βελούδινα

DSCN8163

4)Με καρύδια και βανίλια υποβρύχιο (προσωπικά, τα καλύτερά μου)

sokolatakia1

5)Με ξερά σύκα

1-DSC_0742

6)Σοκολατένια τρουφάκια μπισκότου

DSCN5809

7) Τρουφάκια με καρύδι και πορτοκάλι

DSCN7521

8) Της …ανακύκλωσης!

DSCN0147

 

UPDATE 2018 με 4 ακόμη συνταγές! 

Τα πολύχρωμα!

https://www.cretangastronomy.gr/2017/02/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%81/

Τα βραχάκια

https://www.cretangastronomy.gr/2017/01/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%87%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1/

Τρουφάκια με αμύγδαλο και μέλι

https://www.cretangastronomy.gr/2018/01/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC%CF%8D%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/

Με σοκολάτα και κάστανο!

Τρουφάκια σοκολάτας – κάστανου με ζαχαρούχο γάλα

 

Απολαύστε τα! 

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο