Μενού εβδομάδας

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

Ανοιξιάτικη εβδομάδα, που αρχίζει με διπλή γιορτή αύριο! Ας αξιοποιήσουμε υλικά εποχής που είναι στις δόξες τους!

Κλικ στις φωτογραφίες! 

Κυριακή 23-4-2017

Ψητό στο φούρνο με πατάτες

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Δευτέρα 24-4-2017

Ζυμαρικά στο φούρνο με γιαούρτι

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Τρίτη 25-4-2017

Κεφτέδες με σάλτσα

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Τετάρτη 26-4-2017

Φάβα

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Πέμπτη 27-4-2017

Αγκιναράτο

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Παρασκευή 28-4-2017

Αρακάς ανοιξιάτικος λαδερός

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Σάββατο 29-4-2017

Παλαμίδα ή άλλο ψάρι στο φούρνο

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητά ψαράκια (με τη φάβα της Τετάρτης!)

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Πουρές με ελαιόλαδο (με τους κεφτέδες της Τρίτης!)

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Τσιγαριαστά χόρτα με ξύγαλο Σητείας (κρεμώδες τυρί)

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Εύκολες τυρόπιτες με φύλλο κρούστας

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

 

Σαλάτες

Πικράσταχα με χλωροκούκια

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Παντζαροσαλάτα έτσι

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Ή αλλιώς

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

 

Γλυκά

Το  εύκολο «σαν μιλφέιγ» (και για τους αυριανούς εορτάζοντες!)

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

Και φτιάχνουμε γλυκό σύκο για να συνοδεύσουμε ένα καλό γιαούρτι!

Μενού 23 #: Από 23-4-2017 ως 29-4-2017

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο, Χρόνια Πολλά στους αυριανούς εορτάζοντες, και καλή εβδομάδα!

 

 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο