Η πρότασή μας

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Είναι τόσες πολλές πια οι συνταγές μας με διάφορα κρεατικά, που κι εμείς δυσκολευτήκαμε να διαλέξουμε κάποιες για να τις προτείνουμε!

Μα αρνί και κατσίκι, με χοιρινό, αλλά και με κοτόπουλο ή κουνέλι, επιλέξαμε εύκολες συνταγές για να μυρίσει η τσίκνα κατά το έθιμο αλλά να μην κλειστούμε και στην κουζίνα όλη μέρα, μέρα που είναι…

Ακόμη και από τα μυζηθροπιτάκια μας, τα πιο εύκολα διαλέξαμε. Ε, ας μην ανοίγουμε και φύλλο σήμερα!

Κλικ στην φωτογραφία κάθε συνταγής!

Κοτόπουλο στη γάστρα

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Παϊδάκια κοτόπουλου με θυμάρι

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Τηγανητό κουνέλι

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

 

Σφακιανό γιαχνί (τσιγαριαστό)

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

 

Ψητό στο φούρνο με πατάτες

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

/

Πρασοτηγανιά με χοιρινό

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Κρασάτες πανσέτες με χυμούς εσπεριδοειδών

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Αλλά και το πιο απλό κρητικό φουκάκι

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

Γύρος κοτόπουλου στο τηγάνι, εύκολα γρήγορα και οικονομικά

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

Κάποια σαλάτα από την μεγάλη συλλογή μας

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Από τα πολλά επίσης μυζηθροπιτάκια μας, διαλέξαμε τις τρεις πιο εύκολες συνταγές!

Με φύλλο κρούστας

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Τα γλυκά μαλεβυζιώτικα σαν λουκουμαδάκια

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

 

Τα πιο εύκολα όλων, τελευταία επινόηση!

Η πρότασή μας #13: Τσικνοπέμπτη!

Το καλύτερο συνοδευτικό; Οι τηγανητές πατάτες (πάντα σε ελαιόλαδο), η καλή παρέα και η καλή διάθεση!

 

Καλά να περάσετε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές