Τα δημοφιλή του Απριλίου κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Στο κλασικό πια post που δημοσιεύουμε στις αρχές κάθε μήνα με τα δημοφιλή του μήνα που πέρασε, αυτή τη φορά θέλουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω! Τα στατιστικά του Απριλίου που μας ευχαρίστησαν και μας συγκίνησαν. Στις δύσκολες μέρες του Απρίλη, μας δείξατε για άλλη μια φορά  ότι αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Χωρίς χορηγούμενες σελίδες, χωρίς προωθήσεις, χωρίς πληρωμένα κλικς, η σελίδα πλησίασε τα 2.000.000 χτυπήματα.

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, για την αγάπη σας, για τον κόπο που κάνατε να μας στείλετε φωτογραφίες από όσα φτιάξατε. Οι φωτογραφίες των κολάζ (εκτός της πασχαλινής πρότασης) είναι δικές σας και σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τον κόπο που κάνατε να μας τις στείλετε. Ζητάμε συγγνώμη αν μας ξέφυγαν κάποιες! 

Σίγουρα μας ξέφυγαν αρκετές σήμερα που τις ξαναψάξαμε σε e-mails και social media αλλά συγκεντρώσαμε αρκετές για να τις παρουσιάσουμε εδώ. Ειδικά από τα κουλουράκια, πρέπει να υπήρχαν πάρα πολλές όπως εξάλλου δείχνει ο αριθμός των φίλων που είδαν την συνταγή! Τα στατιστικά μας έδειξαν 219.481 !

 

 

 

Φτιάξατε τα τσουρέκια μας

 

 

τα κουλουράκια μας

 

τα καλιτσούνια μας

 

διάφορα νηστίσιμα

 

ιδιαίτερα παρασκευάσματα 

 

 

και συνεχίζετε με το προζύμι και το γλυκό σύκο!

Φτιάξατε μαγειρίτσα και ψητά, και ενημερωθήκατε για τη φετινή πασχαλινή μας πρόταση που ήταν προσαρμοσμένη στις δύσκολες φετινές συνθήκες.

 

Ας  περάσουμε όμως στα 5 πιο δημοφιλή posts του μήνα που πέρασε!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

1)Πασχαλινά κουλουράκια

 

 

2) Καλιτσούνια λυχναράκια

 

3) Προζύμι από σταφίδες

 

4) Κλασική μαγειρίτσα

 

5) Κέικ γιαουρτιού 1-2-3-4

 

Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις υπόλοιπες συνταγές των φωτογραφιών ζητείστε την με σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας!

Καλά να είμαστε, με υγεία και υπομονή να αντέχουμε όσα περνάμε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Print Friendly, PDF & Email