Τα σοκολατένια και τα λευκά!
Διαλέξαμε 12 επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι από τα πολλά που υπάρχουν στο site! Πιστεύουμε όμως ότι καλύπτουν πολλά γούστα και εξυπηρετούν και αυτούς που θέλουν να διαθέσουν πολύ χρόνο, και τους πολύ απασχολημένους που θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με το γλυκό του τραπεζιού. Προτείνουμε τα λευκά κρεμώδη γλυκά με βάση το γιαούρτι ως πιο ελαφριά. Μετά από το βαρύ πασχαλιάτικο γεύμα, η σοκολάτα απευθύνεται μόνο στους πολύ φανατικούς της. Μια καλή λύση εξάλλου είναι και το σερβίρισμα καλού γιαουρτιού (ή παγωτού αυτή την εποχή), με σπιτικό γλυκό κουταλιού!
Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!
Με φράουλες και κρέμα γιαουρτιού
Με λεμόνι και μυζήθρα
Με πορτοκάλι και βάση μπισκότου
Με γιαούρτι, το πιο εύκολο!
Με φρυγανιές και απλή κρέμα
H vintage σιροπιαστή αμυγδαλόπιτα
Και ένα από τα πιο αγαπημένα της σελίδας μας, το «κάτι σαν μιλφέιγ» με κριμ κράκερς!
Και για όσους δεν αποχωρίζονται τη σοκολάτα…
Το μυρμηγκάτο με επικάλυψη καραμέλας
Η κλασική καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας
Τάρτα σοκολάτας
Η σοκολατένια εκδοχή του «σαν μιλφέιγ»!
και brownies με ελαιόλαδο για το παγωτό μας!