Η πρότασή μας

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

Τα σοκολατένια και τα λευκά!

Διαλέξαμε 12 επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι από τα πολλά που υπάρχουν στο site! Πιστεύουμε όμως ότι καλύπτουν πολλά γούστα και εξυπηρετούν και αυτούς που θέλουν να διαθέσουν πολύ χρόνο, και τους πολύ απασχολημένους που θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με το γλυκό του τραπεζιού. Προτείνουμε τα λευκά κρεμώδη γλυκά με βάση το γιαούρτι ως πιο ελαφριά. Μετά από το βαρύ πασχαλιάτικο γεύμα, η σοκολάτα απευθύνεται μόνο στους πολύ φανατικούς της.  Μια καλή λύση εξάλλου είναι και το σερβίρισμα καλού γιαουρτιού (ή παγωτού αυτή την εποχή), με σπιτικό γλυκό κουταλιού!

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

Με φράουλες και κρέμα γιαουρτιού

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Με λεμόνι και μυζήθρα

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Με πορτοκάλι και βάση μπισκότου

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Με γιαούρτι, το πιο εύκολο!

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Με φρυγανιές και απλή κρέμα

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

H vintage σιροπιαστή αμυγδαλόπιτα

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Και ένα από τα πιο αγαπημένα της σελίδας μας, το «κάτι σαν μιλφέιγ» με κριμ κράκερς!

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Και για όσους δεν αποχωρίζονται τη σοκολάτα…

Το μυρμηγκάτο με επικάλυψη καραμέλας

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Η κλασική καρυδόπιτα με επικάλυψη σοκολάτας

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Τάρτα σοκολάτας

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Η σοκολατένια εκδοχή του «σαν μιλφέιγ»!

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

και  brownies με ελαιόλαδο για το παγωτό μας!

7+5  επιδόρπια για το πασχαλινό τραπέζι

 

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο