Η πρότασή μας

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

Ο πιο εύκολος τρόπος πασχαλινής διακόσμησης! 

Μπορεί τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά να τα βάφουμε τη Μεγάλη Πέμπτη (έτσι λέει το έθιμο, έτσι κάνουμε κι εμείς) αλλά τα διακοσμητικά αυγά μπορούμε να τα βάψουμε πιο νωρίς! Όποτε κι αν αποφασίσετε να ασχοληθείτε με το βάψιμο των αυγών δείτε τους 4 τρόπους που υπάρχουν στο site, συγκεντρωμένους εδώ. Για το βάψιμο με κρεμμυδόφιλα και με κλωστές υπάρχουν και αντίστοιχα βίντεο!

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

Τα αυγά με φόδρες και τα αυγά με κλωστές θεωρώ ότι δεν πρέπει να καταναλώνονται, είναι μόνο για διακόσμηση αφού δεν ξέρουμε την τοξικότητα των χρωμάτων αυτών των υλικών. Πάντως ούτως ή άλλως είναι το φθηνότερο πασχαλινό διακοσμητικό άρα αξίζει να φτιάξουμε μερικά.

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

Άλλωστε διατηρούνται για χρόοοονια!  Τα αυγά με κρεμμυδόφυλλα και τα αυγά με ριζάρι μπορούν να καταναλωθούν άφοβα (οπότε μπορούμε να τα βάψουμε αργότερα για να είναι πιο φρέσκα).

Σε όλες τις περιπτώσεις, μπορείτε να τα στολίσετε με φυλλαράκια ή με μαργαρίτες και να γίνουν ακόμη πιο όμορφα!

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για περισσότερες λεπτομέρειες

 

Με κρεμμυδόφυλλα

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

 

Με φόδρες

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

 

Με κλωστές

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

 

Με ριζάρι

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

UPDATE 15-4-2022

Ακόμη ένας τρόπος με υπέροχο αποτέλεσμα!

Αυγά για στόλισμα με 4 τρόπους!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε! 

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο