Μενού εβδομάδας

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 16-6-2019

Κρέας με φασολάκια

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Δευτέρα 17-6-2019

Καπρικό (όσοι περάσουν τη μέρα στην εξοχή, ας το ετοιμάσουν από την προηγούμενη…)

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Τρίτη 18-6-2019

Ντολμαδάκια

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Κι έτσι, τα περίφημα κρητικά!

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Τετάρτη 19-6-2019

Γίγαντες πλακί

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Πέμπτη 20-6-2019

Μακαρόνια με κιμά

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Παρασκευή 21-6-2019

Μελιτζάνες με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Σάββατο 22-6-2019

Σαρδέλες ψητές στο φούρνο με αμπελόφυλλα

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με ντομάτα

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Μελιτζανοσαλάτα

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Συνοδευτικά- συμπληρώματα-λιχουδιές

Σάντουιτς με απάκι και κρέμα τυριού

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Κολοκυθάκια τηγανητά

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Καλοκαιρινές χορτόπιτες με βλίτα

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Τυρί σαγανάκι

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Κουλουράκια τηγανιού (και για την παραλία!)

Μενού 25: 16-6-2019 ως 22-6-2019

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο