Μενού εβδομάδας

Μενού 22#: Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

Η  εβδομάδα απαιτεί λίγο πιο ελαφριά διατροφή αλλά και κάποιες λιχουδιές βέβαια… Οι γιορτές δεν έχουν τελειώσει!  Εκτός από τα ντολμαδάκια που έχουν κάποιο κόπο (αλλά μπορούν να φτιαχτούν αποβραδίς) όλα τα άλλα προτεινόμενα πιάτα είναι εύκολα… 

Κλικ στις φωτογραφίες

Τρίτη 18-4-2017

Εύκολη μακαρονάδα

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Τετάρτη 19-4-2017

Ντολμαδάκια με κληματόφυλλα

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Πέμπτη 20-4-2017

Κατσικάκι στο τηγάνι

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Παρασκευή 21-4-2017

Αγκιναροκούκια

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Σάββατο 22-4-2017

Φιλέτο ψαριού με χόρτα

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

 

Σαλάτες

Κρητική, χωριάτικη πατατοσαλάτα

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Πράσινη ανοιξιάτικη

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Παντζαροσαλάτα απλή

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Συμπληρώματα –λιχουδιές

Τυροπιτάκια με το πιο ωραίο φύλλο

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Σπανακοτυρόπιτα με μακεδονικό φύλλο

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Γύρος κοτόπουλου στο τηγάνι

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Γλυκά

Το πιο εύκολο και οικονομικό γλυκό ψυγείου με γιαούρτι

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές (τα φρούτα βέβαια μπορούν να είναι φράουλες ή άλλα εποχής) 

Μενού 22#:  Από 18-4-2017 ως 22-4-2017

 

 

Καλά να περάσετε και την υπόλοιπη εβδομάδα! 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο