Η πρότασή μας

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Αλμυρές και γλυκές συνταγές μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις τον μήνα που πέρασε. Δείτε ποιες συνταγές «πρωτεύσαν» τον Οκτώβριο, όλες μπορούν να παρασκευαστούν και τώρα. Επίκαιρες οι ελιές, αναζητήθηκαν με όλους τους τρόπους που τις παρασκευάζουμε στη σελίδα μας! Ο πιο εύκολος τρόπος πήρε την πρώτη θέση του μήνα που πέρασε.

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Ακόμη, η τριφτή -αγαπημένη σας όπως φαίνεται από τα στατιστικά-μηλόπιτα είναι στην πρώτη πεντάδα! Χαιρόμαστε, γιατί το γλυκό κυδώνι, μια συνταγή που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα sites συνταγών του διαδικτύου, είναι ψηλά στις προτιμήσεις σας παρά τον ανταγωνισμό 😉 !

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

  1. Πράσινες ελιές στο μπουκάλι

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

  1. Μπισκότα βρώμης (ακόμη ένα μήνα στα δημοφιλή!)

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

  1. Μηλόπιτα τριφτή, εύκολη και οικονομική 

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

  1. Αφράτες τυρόπιτες τηγανιού

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

  1. Γλυκό κυδώνι (και με video)

Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες του κολάζ ανήκουν στην πρώτη δωδεκάδα των δημοφιλών συνταγών. Αναζητείστε τις αν σας ενδιαφέρουν από το πλαίσιο της αναζήτησης πάνω δεξιά στο site ή ρωτήστε μας να σας δώσουμε το link.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη, τις επισκέψεις και τα σχόλιά σας. Ακόμη σας ευχαριστούμε για την επισκεψιμότητα των μενού της εβδομάδας! Μάλλον τα θεωρείτε πολύ χρήσιμα όπως προκύπτει από τον αριθμό των φίλων που τα βλέπουν.

Καλά μαγειρέματα και αυτόν τον μήνα!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο