Οι 5 πιο δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Αλμυρές και γλυκές συνταγές μοιράστηκαν τις πρώτες θέσεις τον μήνα που πέρασε. Δείτε ποιες συνταγές «πρωτεύσαν» τον Οκτώβριο, όλες μπορούν να παρασκευαστούν και τώρα. Επίκαιρες οι ελιές, αναζητήθηκαν με όλους τους τρόπους που τις παρασκευάζουμε στη σελίδα μας! Ο πιο εύκολος τρόπος πήρε την πρώτη θέση του μήνα που πέρασε.

Ακόμη, η τριφτή -αγαπημένη σας όπως φαίνεται από τα στατιστικά-μηλόπιτα είναι στην πρώτη πεντάδα! Χαιρόμαστε, γιατί το γλυκό κυδώνι, μια συνταγή που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα sites συνταγών του διαδικτύου, είναι ψηλά στις προτιμήσεις σας παρά τον ανταγωνισμό 😉 !

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

  1. Πράσινες ελιές στο μπουκάλι

 

 

  1. Μπισκότα βρώμης (ακόμη ένα μήνα στα δημοφιλή!)

 

 
  1. Μηλόπιτα τριφτή, εύκολη και οικονομική 

 

  1. Αφράτες τυρόπιτες τηγανιού

 

  1. Γλυκό κυδώνι (και με video)

 

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες του κολάζ ανήκουν στην πρώτη δωδεκάδα των δημοφιλών συνταγών. Αναζητείστε τις αν σας ενδιαφέρουν από το πλαίσιο της αναζήτησης πάνω δεξιά στο site ή ρωτήστε μας να σας δώσουμε το link.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη, τις επισκέψεις και τα σχόλιά σας. Ακόμη σας ευχαριστούμε για την επισκεψιμότητα των μενού της εβδομάδας! Μάλλον τα θεωρείτε πολύ χρήσιμα όπως προκύπτει από τον αριθμό των φίλων που τα βλέπουν.

Καλά μαγειρέματα και αυτόν τον μήνα!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Print Friendly, PDF & Email