Μενού εβδομάδας

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

Οι προτάσεις μας  για την εβδομάδα που έρχεται περιέχουν και πάλι νηστίσιμα και μη νηστίσιμα πιάτα. Δείτε το μενού μας, ίσως κάποιες ιδέες μας διευκολύνουν τις αποφάσεις σας ως προς το τι θα βάλετε στις κατσαρόλες σας!

Κλικ στις φωτογραφίες

 

Δευτέρα 26-3-2018

Εύκολη χειμωνιάτικη μακαρονάδα (παραλείψτε το απάκι και το τυρί αν νηστεύετε…)

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Τρίτη 27-3-2018

Λαχανοντολμάδες νηστίσιμοι στη γάστρα

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Τετάρτη 28-3-2018

Γίγαντες στο φούρνο

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Πέμπτη 29-3-2018

Χταπόδι με κριθαράκι

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Παρασκευή 30-3-2018

Αγκιναροκούκια

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Σάββατο 31-3-2018

Χοχλιοί με στάρι ή με ρύζι

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

 

Σαλάτες

Ποικιλία με πρασινάδες…

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Παπούλες!

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Συμπληρώματα και λιχουδιές

Αγνιόπιτες αλλιώς…

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Ομελέτα με αγκινάρες

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Αλμυρή τούρτα με χορτόπιτες

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

 

Γλυκά-Επιδόρπια-Βουτήματα

Σοκολατένιο κέικ

 

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Και σε νηστίσιμη εκδοχή

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

ή πορτοκαλένιο, νηστίσιμο

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Και σταφιδόψωμα νηστίσιμα πλασμένα σαν λαζαράκια!

Μενού #13: Από 26-3-2018 ως 31-3-2018

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο