Κάποιες απ’ αυτές, διαχρονικά δημοφιλείς!
Το περγαμόντο, το κέικ λεμονιού και τα γιουβαρλάκια είναι ούτως ή άλλως από τις συνταγές της σελίδας μας που είναι διαχρονικά αγαπητές. Ποτέ δεν απουσιάζουν από τις δημοφιλείς αναρτήσεις αυτής της εποχής (και όχι μόνο)! Αυτό το μήνα -σύμφωνα με τα analytics- στην πρώτη πεντάδα ήρθε και η ανάρτηση για το φύλλο γιαουρτιού με τον ιδιαίτερο τρόπο ανοίγματος αλλά και η εντελώς καινούρια ανάρτηση για τον τρόπο που βράζουμε τα χόρτα ώστε να μείνουν πράσινα. Σας ευχαριστούμε!
Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!
Περγαμόντο γλυκό του κουταλιού
Απλό κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο
Φύλλο γιαουρτιού για πίτες με άλλο τρόπο ανοίγματος
Πώς βράζουμε χόρτα και λαχανικά για να μείνουν πράσινα
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Καλό μήνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ…….
Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Ευχαριστώ πολύ! Ανεβάζω ΠΑΝΤΑ μόνο ότι έχω φτιάξει και δοκιμάσει και χαίρομαι που οι φίλοι της σελίδας το εκτιμούν! Να είστε καλά!