Έξω από την κουζίνα

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης: πού πάνε τα δωράκια μας;

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης: πού πάνε τα δωράκια μας;

Καλά μαγειρέματα στην τυχερή! 

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης: πού πάνε τα δωράκια μας;

Σίγουρα όσο μικρό κι αν είναι ένα δωράκι που παίρνει κανείς με κλήρωση, είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Το δικό μας –όπως ήδη ξέρετε– είναι ένα βιβλίο με συνταγές της Τσεχίας και ένα σακουλάκι με φημισμένη πάπρικα Ουγγαρίας, ώστε να μαγειρέψει η τυχερή το υπέροχο γκούλας. Τον είχαμε ανακοινώσει σε ξεχωριστή ανάρτηση και η συμμετοχή έληξε την Κυριακή.

Μικρό, αλλά ενδιαφέρον το δωράκι μας για όσους αγαπούν να δοκιμάζουν νέες γεύσεις. Έχει αρκετές παραδοσιακές τσέχικες συνταγές, που ελπίζω να απολαύσει η κυρία που το κέρδισε. Έτσι για το καλό της επιστροφής όπως κάναμε και πέρυσι.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης: πού πάνε τα δωράκια μας;
Από τις τσέχικες νοστιμιές που δοκιμάσαμε!

Εύχομαι η κυρία που το κέρδισε να είναι τυχερή και σε πιο σημαντικά πράγματα!

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης: πού πάνε τα δωράκια μας;

Η κλήρωση έγινε μέσω του Random.org, και ο καθένας θα μπορούσε να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα αλλά ελπίζω ότι οι φίλες και οι φίλοι που συμμετείχαν εμπιστεύονται την αμεροληψία μου (αλλιώς δεν θα συμμετείχαν)! Το δώρο πήγε στον αριθμό 15 που αντιστοιχεί στην κυρία Ανθή Μαρκογιαννάκη.  

Την παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου για να της στείλω τα δωράκια της γιατί δεν έχω βρει το όνομά της ούτε στις φίλες στο facebook! Κυρία Ανθή στείλτε μου μήνυμα είτε μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας του site είτε στο facebook. 

Ευχαριστώ όλες τις φίλες και φίλους που συμμετείχαν. Σίγουρα κάποιες από τις συνταγές του βιβλίου θα τις παρουσιάσω κι εδώ, γιατί μερικές έχουν υλικά που έχουμε στη χώρα μας και άλλες προσαρμόζονται πολύ εύκολα! 

Πάντα τυχερή εύχομαι κυρία Ανθή, και στα ασήμαντα και στα σημαντικά! 

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο