Άρθρα

Τα “Μερακλίδικα” σε εστιατόρια και σε ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη!

Τα “Μερακλίδικα” σε εστιατόρια και σε ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη!

Η Οικογένεια Κυριακάκη, εδώ και 30 χρόνια, δραστηριοποιείται στα παραδοσιακά προϊόντα της Κρήτης. Τα «Μερακλίδικα», η σειρά προϊόντων με γεύσεις της κρητικής γαστρονομίας, είναι μία «οικογενειακή» υπόθεση που έχει ως στόχο να αναδειχθεί σε κάθε τραπέζι. Το μεράκι και η αγάπη της Οικογένειας Κυριακάκη για τις συνταγές του τόπου μας ήταν η κινητήριος δύναμη. Η σύγχρονη τεχνολογία παραγωγής ήταν απαραίτητη προϋπόθεση. Το αποτέλεσμα είναι η παρουσίαση πιστοποιημένων και ποιοτικών προϊόντων. Πάντα με βάση την κρητική διατροφή, την παράδοση, τα αρώματα και τις νοστιμιές του νησιού μας.

Στις εγκαταστάσεις της Οικογένειας Κυριακάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης, η μαεστρία του προσωπικού δίνει «ταυτότητα» σε κάθε προϊόν. Η ασφάλεια των τροφίμων, ο τρόπος επεξεργασίας των πρώτων υλών, ο συνεχής έλεγχος ποιότητας, η σωστή αποθήκευση και διανομή τους αποτέλεσε σημαντικό και απαρέγκλιτο κανόνα για την εμπορική λειτουργία της εταιρείας.

Η τοποθέτηση των προϊόντων της σειράς «Τα μερακλίδικα» στις ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και τις επιχειρήσεις εστίασης της Κρήτης ήταν ανέκαθεν μία ιδιαίτερη επιθυμία της Οικογένειας Κυριακάκη. Και αυτό γιατί ήθελαν να αναδείξουν στους επισκέπτες του νησιού μας το μεγαλείο της κρητικής κουζίνας. Η μεσογειακή και κατ’ επέκταση η κρητική διατροφή είναι μία από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των μερακλίδικων είναι κρητικής καταγωγής, δηλαδή αγνά, ντόπια προϊόντα. Εξαιρετικό παρθένο κρητικό ελαιόλαδο, βότανα και χόρτα της κρητικής υπαίθρου και γαλακτοκομικά από τις κτηνοτροφικές μονάδες της Κρήτης. Όλα όσα παράγει η κρητική γη βρίσκονται μέσα σε κάθε προϊόν!

 

Στον φιλόξενο τόπο της Κρήτης είναι σημαντικό όλοι όσοι τον επισκέπτονται, να απολαμβάνουν τις γεύσεις εκείνες που αποτελούν κομμάτι της ιδιαίτερης κουλτούρας του. Για τον λόγο αυτό η οικογένεια Κυριακάκη συνεχίζει να συνεργάζεται εδώ και χρόνια με ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Κρήτη. Για να σερβίρει στο τραπέζι κάθε επισκέπτη τα μοναδικά εδέσματα που μας χαρακτηρίζουν και ταυτόχρονα αποτελούν την καλύτερη προβολή και προώθηση για τον τόπο μας και τις επιχειρήσεις του.


Αν ασχολείστε με την εστίαση μπορείτε να δείτε όλους τους κωδικούς προϊόντων της Οικογένειας Κυριακάκη και να επιλέξετε εκείνα που θέλετε για την επιχείρησή σας! Προσθέστε παραδοσιακές και απολαυστικές γεύσεις στον κατάλογο του εστιατορίου, της ξενοδοχειακής μονάδας ή στο ράφι του καταστήματος σας. Καλέστε στο 2810255087 για μία δωρεάν παρουσίαση ή δείτε όλα τα προϊόντα εδώ!

Τα “Μερακλίδικα” σε εστιατόρια και σε ξενοδοχεία σε όλη την Κρήτη!
Ο κ. Ιωάννης Κυριακάκης, υπεύθυνος πωλήσεων της ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΕΒΕ
Η Οικογένεια Κυριακάκη, πάντα δραστήρια και παρούσα σε εκδηλώσεις που προάγουν την κρητική διατροφή, συμμετείχε στο συνέδριο “Κρητικός Τρόπος Ζωής: Μεσογειακή Παράδοση και Σημερινή Εφαρμογή» (Cretan Lifestyle: Mediterranean Tradition & Modern Applications), που πραγματοποιήθηκε στο Ρέθυμνο από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου.
Πρόκειται για το πρώτο διεθνές συνέδριο του Ελληνικού Κέντρου Αριστείας Υγείας και Ευεξίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Σε αυτό, έδωσαν το “παρών” διεθνείς προσωπικότητες, καθηγητές Πανεπιστημίων από τον χώρο της Υγείας και της ευεξίας, καθώς και επιφανείς άνθρωποι από τον χώρο της διατροφής και της γαστρονομίας.
Ήταν μία μοναδική ευκαιρία για συζήτηση για την εφαρμογή της κρητικής διατροφής στη σύγχρονη ζωή αλλά και για παρουσίαση και γευσιγνωσία εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Τοποθέτηση Προϊόντος

Η συνταγή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος. Προβάλλουμε αποκλειστικά προϊόντα που ταιριάζουν με την φιλοσοφία του site και που χρησιμοποιούμε κι εμείς οι ίδιοι.

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο