Η πρότασή μας

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

Οι 5 συνταγές που είδαν περισσότερο οι φίλοι μας! 

Τι είδαν περισσότερο οι φίλοι μας τον Ιούνιο; Όπως βλέπετε είναι από τις λίγες φορές που τις 3 από τις 5 θέσεις στα δημοφιλή του Ιουνίου τις καταλαμβάνουν αλμυρές συνταγές! Δεν είναι βέβαια τυχαίες συνταγές. Η κολοκυθόπιτα είναι από τότε που πρωτοδημοσιεύτηκε στα δημοφιλή του site! Αν δεν την έχετε δοκιμάσει, θα χαρούμε να την δοκιμάσετε και να μας πείτε τη γνώμη σας. Αλλά και τα τηγανητά κολοκυθάκια μας τα έχουν επιδοκιμάσει όσοι τα έχουν φτιάξει. Δείτε τα σχόλια της ανάρτησης. Πρώτα πρώτα όμως τα προσφάτως δημοσιευμένα πιτάκια με μια πανεύκολη τεχνική για το άνοιγμα του φύλλου!

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

  1. Πίτες φούρνου με αέρινο φύλλο χωρίς πλάστη

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

 

  1. Τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

 

  1. Μαρμελάδα βερίκοκο

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

 

  1. Μαρμελάδα ροδάκινο, νεκταρίνι, γιαρμάς

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

      

  1. Αλμυρή κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Οι 5 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις του Ιουνίου

 

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες στο κολάζ της πρώτης φωτογραφίας αφορούν την πρώτη δωδεκάδα του περασμένου μήνα. Αναζητείστε τις, όλες είναι επίκαιρες και για υτό το μήνα!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τις επισκέψεις και την εμπιστοσύνη σας!

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο