Έξω από την κουζίνα

Ωστρική σκόνη…

Ωστρική σκόνη…
Ωστρική σκόνη…

Δεν μ’ αρέσει να περιαυτολογώ. Θέλω να πιστεύω ότι ούτε υπερφίαλη ούτε «ψώνιο» είμαι…

Δεν μπορώ όμως να μην καμαρώσω για την αναφορά που έκανε στο blog μου η κυρία Θεοδοσία Κoντζόγλου στο Μηνιαίο Περιοδικό Πολιτισμού «Ως3».
Όταν μια δημοσιογράφος του κύρους της κ. Κοντζόγλου αναφέρεται στο cretangastronomy με τη φράση «ένα από τα γευστικότερα blogs», σε ένα περιοδικό με την ποιότητα του Ως3  (δείτε εδώ τους συντελεστές του) , ε τότε δεν μπορώ παρά να κοκκινίσω και να καμαρώσω κι εγώ λιγάκι!

Ευχαριστώ και το περιοδικό και την κυρία Κοντζόγλου για την αναφορά!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

[shared_counts location=”home-content” style=”icon”]

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο