Ημιμαραθώνιος Κρήτης Κυριακή 7/10/2018

Ο Σύλλογος ΑΘΛΗ.Σ.Υ διοργανώνει την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 για τέταρτη συνεχή  χρονιά τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης (21χλμ) και για πέμπτη χρονιά τους παράλληλους αγώνες δρόμου Arkalochori Street Run 5χλμ – 10χλμ – 1000 μέτρων στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 cretangastronomy.gr
Σκοπός των αγώνων είναι να προβληθεί πόσο σημαντική είναι για την υγεία μας η άσκηση. Το τρέξιμο και το περπάτημα είναι η πιο εύκολη άσκηση καθώς είναι οι πιο φυσικές κινήσεις του ανθρώπου.

 

ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 cretangastronomy.gr

Στον αγώνα μπορούν να τρέξουν και να περπατήσουν άνθρωποι με οποιαδήποτε  φυσική κατάσταση και κάθε ηλικίας, από 6 έως 106 χρονών!

ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 cretangastronomy.gr

Τα πακέτα συμμετοχών έχουν σχεδόν εξαντληθεί και οι συμμετέχοντες αναμένεται να ξεπερνούν τους 4000! Για μία ακόμα χρονιά τα εξαιρετικά διαφημιστικά σποτ που έγιναν viral και έκαναν γνωστή τη διοργάνωση πανελλαδικά αλλά και στο εξωτερικό έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Ακόμα και αν δεν συμμετέχετε, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε τον τόπο μας σαν επισκέπτης και θεατής την Κυριακή καθώς, εκτός από τον συναρπαστικό αγώνα, το ενδιαφέρον σας θα κρατήσουν αμείωτο παράλληλες εκδηλώσεις μουσικού και γαστρονομικού ενδιαφέροντος! Θα είμαστε και εμείς εκεί με δικό μας stand και σας περιμένουμε για να σας γνωρίσουμε, να συζητήσουμε και να περάσουμε όμορφα! Καλώς να ορίσετε! 

 
ημιμαραθώνιος Κρήτης 2018 cretangastronomy.gr

Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της και στην σελίδα της στο facebook:

https://www.cretehalfmarathon.com/

https://www.facebook.com/cretehm/?ref=br_rs

 

 

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Print Friendly, PDF & Email