Γαστρονομικά νέα

Μια ανάρτηση εξ αναβολής…

Μια ανάρτηση εξ αναβολής…

Μια ανάρτηση εξ αναβολής…

Η δημοσίευση αυτής της ανάρτησης προγραμματιζόταν για τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Το ευχάριστο οικογενειακό γεγονός – η βάφτιση της Ευαγγελίας μας-  που μας κράτησε μακριά από άλλες δραστηριότητες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 του μήνα. 

Μια ανάρτηση εξ αναβολής…

Όμως μεσολάβησαν τόσα πολλά, που προτίμησα να απέχω, να σιωπήσω για λίγες μέρες. Μια σιωπή που θεώρησα αναγκαία ως ελάχιστο φόρο τιμής σε όσους και όσα χάθηκαν. Δεν γινόταν να “ανεβάσω” χαρούμενα στιγμιότυπα κόντρα στον πόνο που γέμισε τις οθόνες και τα μάτια μας.

Μια ανάρτηση εξ αναβολής…

Πρέπει όμως να πω και από δω τα πολλά “ευχαριστώ” σε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και σε όλους όσους συνέβαλαν να γίνουν όλα πολύ όμορφα και όπως τα είχαμε σκεφτεί. Μαρία, Έφη, Μαρία, Μαρία, Νίκο, Μαρίνο, Αλέξανδρε,  Γωγώ, Χάρη, σας ευχαριστούμε και από δω.

Μια ανάρτηση εξ αναβολής… 

Εύχομαι σε όλους σας που διαβάζετε αυτή την ανάρτηση να αξιώνεστε χαρές και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!  

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο