Σύμφωνα με τα στατιστικά μας,τις διαβάσατε περισσότερο από τις υπόλοιπες το μήνα που πέρασε. Θα χαρώ πολύ αν τις μαγειρέψατε και αν σας άρεσαν! Θα χαρώ επίσης και με τις παρατηρήσεις, τις συμπληρώσεις και τις δικές παραλλαγές!
Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις, τα σχόλια και την εμπιστοσύνη!
Για κάθε συνταγή, κλικ στη φωτογραφία της
Πάμε αντίστροφα!
5. Σουπιές με σπανάκι
4.Πανεύκολα νηστίσιμα μηλοπιτάκια
3.Σιροπιαστό κέικ καρύδας χωρίς αυγά και βούτυρο
2. Λαγάνα, το ψωμί της Καθαράς Δευτέρας
Πρώτο, για άλλη μια φορά το κρασάτο μας χταπόδι! Δοκιμάστε το αν δεν το έχετε κάνει ακόμη!
1. Χταπόδι κρασάτο, ξεχωριστός μεζές με τρία υλικά
Ευχαριστούμε!
Βαγγελιώ Κασσαπάκη
Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!