Μενού εβδομάδας

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

Χειμωνιάτικη εβδομάδα… Μπορεί οι προβλέψεις να είναι υπερβολικές, αλλά όπως και να το κάνουμε στην καρδιά του Χειμώνα βρισκόμαστε! Πιάτα για ζεστασιά λοιπόν στο μενού μας αυτή την εβδομάδα…

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

Κλικ στις φωτογραφίες

Κυριακή 8-1-2017

Κρητική μακαρονάδα ! Σύζουμα μακαρόνια με βραστό κρέας.

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Δευτέρα 9-1-2017

Επιστροφή στην καθημερινότητα! Εύκολη Ομελέτα με απάκι και όχι μόνο  και  πράσινη σαλάτα

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Τρίτη 10-1-2017

Πλακί κατσαρόλας με ψάρι.

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Τετάρτη 11-1-2017

Ώρα για χειμωνιάτικο λαδερό: κουνουπίδι γιαχνί

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Πέμπτη 12-1-2017

Γιουβαρλάκια σούπα

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

ή γιουβαρλάκια με γιαχνερά χόρτα

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Παρασκευή 13-1-2017

γίγαντες στο φούρνο

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Σάββατο 14-1-2017

Κοτόπουλο παϊδάκια, ελαφρύ και νόστιμο!

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

Οι σαλάτες μας, βραστές αυτήν την κρύα εβδομάδα… Κουνουπίδι, μπρόκολα, παντζάρια, άγρια χόρτα για όσους μπορούν να έχουν…

Βραστές σαλάτες

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Και τα γλυκάκια μας χειμωνιάτικα είναι

λουκουμάδες

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

Είναι ώρα για να φτιάξουμε μια δόση γλυκό πορτοκάλι, το πιο εύκολο γλυκό εσπεριδοειδών, και να το γευτούμε σκέτο ή με γιαούρτι…

Γλυκό πορτοκάλι

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Κι ένα κέικ για τα αφεψήματά μας!

Κέικ κανέλας

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

 

Για να ζεσταθούμε περισσότερο, αυτή την εβδομάδα φτιάχνουμε βέβαια

ρακόμελο!

Μενού #8: 8-1-2017 ως 14-1-2017

Υπενθυμίζουμε την συμμετοχή μας στα FOOD BLOG AWARDS  2016 του ΒΗΜΑgourmet.

Θα ήταν τιμή μας να μας ψηφίσετε!

Επιλέγετε CretanGastronomy, συμπληρώνετε το email σας και κλικάρετε στη λεξούλα Done!

Εδώ:

http://www.tovima.gr/vimagourmet/foodblogawards16/candidates/Besttraditionalrecipes/article/?aid=844869

Καλή εβδομάδα!

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο