Με “ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα !
Είναι τιμή και χαρά να είναι το όνομά σου δίπλα σε σπουδαία ονόματα της ελληνικής (και όχι μόνο…) γαστρονομίας!
Στο νέο τεύχος του Γευσιγνώστη,του γαστρονομικού περιοδικού της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής” που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα θα βρείτε και μια δική μου συνταγή ως αρχή μιας πολύ όμορφης συνεργασίας!
Ευχαριστώ τους συντελεστές του περιοδικού για την τιμή που μου κάνουν!
Ο Γευσιγνώστης κυκλοφορεί με την κυριακάτικη εφημερίδα το ΒΗΜΑ και αργότερα στα περίπτερα.
(H εφημερίδα αυτής της Κυριακής με το τελευταίο τεύχος κυκλοφόρησε εκτάκτως σήμερα)
Καλή μας συνέχεια!
Βαγγελιώ Κασσαπάκη
Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!
Συγχαρητήρια Βαγγελιώ! Το cretangastronomy είναι ο ιστότοπος αναφοράς για την οικογένειά μας, τόσο για την εμπλουτισμένη παρουσίαση των γευστικών του προτάσεων, όσο και για την ανάδειξη της κρητικής διατροφής σε πρωτεύουσα επιλογή. Ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Κυρία Ζαχαράτου, αγαπημένη μου Άντζι, σ’ ευχαριστώ πολύ για το τόσο θερμό σχόλιο, την αγάπη και την εκτίμηση που τόσο συχνά εισπράττω από σένα. Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα και τα ανταποδίδω στο έπακρον!
Θερμά συγχαρητήρια Βαγγελιώ μου!Πάντα επιτυχίες και στο χώρο αυτό!Εξάλλου ότι κάνεις είναι με μεράκι και αυτό το εισπράτει ο κόσμος!Και εις ανώτερα!
Μαρία μου αγαπημένη σ’ ευχαριστώ πολύ! Μερικοί άνθρωποι κάνουμε με μεράκι ό,τι αγαπάμε και πρώτη και καλύτερη εσύ και σε πολλούς τομείς. Ε, όταν αυτό αναγνωρίζεται, είναι χαρά και ικανοποίηση όπως και να το κάνεις. Σ’ευχαριστώ!
Εννοείται βέβαια Βαγγελιώ μου πως η ιστοσελίδα ανέβηκε πολύ χάριν και της συμμετοχής του πολυαγαπημένου μου Μανώλη.Οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε και να του ευχηθούμε πάντα επιτυχίες στη ζωή του!!!!
Ναι, Μαρία μου. Κάνει πράγματα που δεν θα μπορούσα να κάνω σε καμιά περίπτωση εγώ. Έχω καλό βοηθό. Πήρε χάρισμα από νονά 😉
Συγχαρητήρια πολλά κυρία Βαγγελιώ.Μας κάνετε περήφανους!!!
Σας ευχαριστώ πολύ!
ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ! ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ! ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΣ!
Ευχαριστώ πολύ Φρόσω μου! Κι εγώ το θεωρώ μεγάλη τιμή με τόσες foodbloggers που υπάρχουν πια, να επιλέξουν εμένα!