Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Έχουμε νικητή!

Η κουρελού βρήκε τον τυχερό κάτοχο της!

Όταν ξεκινούσαμε πριν 10 μέρες τον διαγωνισμό για τους 30.000 φίλους μας στο Facebook, δεν περιμέναμε να έχει την απήχηση που τελικά είχε! Η ανταπόκρισή σας ήταν τέτοια που μας εξέπληξε! Περισσότερες από 650 έγκυρες συμμετοχές  με σχόλια στο Facebook, πάνω από 1000 like στην ανάρτηση που συνολικά είδαν περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι!

Έχουμε πει όμως ότι περισσότερο από την ποσότητα και τους αριθμούς, μετράει η ποιότητα στην σχέση που έχουμε αναπτύξει μαζί σας και το συναίσθημα που βγήκε μέσα και από αυτόν τον διαγωνισμό. Τα περισσότερα σχόλια σας ήταν γεμάτα θερμά λόγια για εμάς και αυτό ήταν κάτι που μας συγκίνησε ιδιαίτερα! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Μακάρι να μπορούσαμε να χαρίσουμε ένα δώρο στον καθένα σας αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι εφικτό.

                Για την κλήρωση του διαγωνισμού χρησιμοποιήσαμε ένα πρόγραμμα πραγματικά τυχαίας επιλογής μεταξύ αριθμών από το random.org. Είχαμε περάσει σε λίστα με χρονολογική σειρά όλους τους συμμετέχοντές μας και μεγάλη τυχερή αναδείχθηκε η κυρία Μαρία Γελασάκη-Δουλκερίδου η οποία έχει επιλέξει την κουρελού με τον αριθμό 1! Θερμά συγχαρητήρια και ελπίζουμε να την χαρεί και να ομορφύνει τον χώρο της με αυτή!

               

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού η τυχερή νικήτρια πρέπει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας στην σελίδα μας στο Facebook μέσα σε 15 ημέρες για να της στείλουμε το δώρο της. Διαφορετικά, θα γίνει εκ νέου κλήρωση.

Τέλος, έχω να πω ότι στα μελλοντικά σχέδια μας περιλαμβάνονται και άλλοι διαγωνισμοί για εσάς και περισσότερα δώρα! Μέχρι τότε, απολαύστε τις συνταγές μας χωρίς κλήρωση!

Χρόνια πολλά για αύριο και σας ευχαριστούμε θερμά!

 

Print Friendly, PDF & Email