Έξω από την κουζίνα

Καλώς ορίσατε!

κουλουρα-001

Με χαρά σας υποδέχομαι στην καινούρια σελίδα μου. Ελπίζω να σας αρέσει η νέα μορφή του blog και να βρείτε λειτουργική και εύκολη τη χρήση του. Θα προσπαθήσω να το βελτιώνω συνεχώς και θα φροντίσω οι δυσλειτουργίες της “μετακόμισης” να ξεπεραστούν γρήγορα.

Έχουμε ακόμη πολλά να πούμε για την κρητική γαστρονομία. Οι συνταγές της κρητικής κουζίνας -παραδοσιακές και σύγχρονες – είναι ανεξάντλητες. Συνεχίζουμε λοιπόν τον περίπλου στο νησί, ερευνώντας και δοκιμάζοντας τις νοστιμιές του.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο