Έξω από την κουζίνα

Το “κορίτσι της ελιάς”, το δώρο μου, κι ένα ευχαριστώ!

Το “κορίτσι της ελιάς”, το δώρο μου, κι ένα ευχαριστώ!

Όταν η olivetreegirl ανακοίνωσε  εδώ , στο υπέροχο blog της, ότι ήμουν η νικήτρια της κλήρωσης των υπέροχων δαχτυλιδιών της, δεν πίστευα στα μάτια μου.Χρόνια είχα να κερδίσω κάτι …
Σήμερα που πήρα στα χέρια μου το δαχτυλίδι που με πολλή φροντίδα μου έστειλε το “κορίτσι της ελιάς”, χάρηκα ακόμη περισσότερο γιατί είναι ακόμη πιο όμορφο απ’ όσο δείχνει στις φωτογραφίες και ακριβώς στα μέτρα μου.Είναι πραγματικό καλλιτέχνημα!Μακάρι να είχα επαγγελματικές γνώσεις φωτογραφίας για να μπορούσα να δείξω τις λεπτομέρειές του.

Σ’ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου και εύχομαι ό,τι επιθυμείς!

Το “κορίτσι της ελιάς”, το δώρο μου, κι ένα ευχαριστώ!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

[shared_counts location=”home-content” style=”icon”]

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο