Άρθρα

Νέος SUPER διαγωνισμός! Τα “Μερακλίδικα” σας κλείνουν βίλα για διακοπές!

Νέος SUPER διαγωνισμός! Τα “Μερακλίδικα” σας κλείνουν βίλα για διακοπές!

Κάθε χρονιά και κάτι μεγαλύτερο από “Τα Μερακλίδικα από την Οικογένεια Κυριακάκη” για τους φίλους της σελίδας μας!

Δεν καταφέρατε να πάτε διακοπές αυτό το καλοκαίρι; Πήγατε αλλά δεν σας φάνηκε αρκετό; Μην αγχώνεστε, τα Μερακλίδικα είναι και φέτος εδώ για εσάς! Οι αγαπημένοι συνεργάτες μας από την Οικογένεια Κυριακάκη θέλοντας να κάνουν ένα ακόμα μεγαλύτερο δώρο στους φίλους της σελίδας μας, χαρίζουν σε έναν υπερτυχερό/η φίλο/η της σελίδας μας μια 2ήμερη διαμονή* για εκείνον/η και άλλους 5 φίλους/ες του/της στην εξαιρετική Araucaria Villa στο Ρέθυμνο! Μια επίσκεψη στον σύνδεσμό αρκεί για να σας πείσει να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Τα δώρα δεν σταματούν ούτε για φέτος εδώ! Άλλοι 4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα χορταστικό πακέτο με προϊόντα από τις σειρές «Greens & Yellows» και «Τα μερακλίδικα από την Οικογένεια Κυριακάκη»! (κάθε πακέτο περιλαμβάνει τα παρακάτω 6 προιόντα: Χορτοπιτάκια, γλυκά μυζηθροπιτάκια, ξινά μυζηθροπιτάκια της σειράς Μερακλίδικα & Ντολμαδάκια, ανθούς κολοκυθιού και κρητική χορτόπιτα mini της σειράς Greens & Yellows) Ακόμα κι αν μείνετε σπίτι, θα κάνετε ένα υπέροχο τραπέζι στους αγαπημένους σας!

Ο διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά στο facebook και στο instagram και για να συμμετέχετε αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

Για το Facebook:

Προαιρετικά, κάνετε Like στις σελίδες Τα Μερακλίδικα και Green & Yellows για να μην χάνετε κανένα νέο τους και επόμενους διαγωνισμούς!

  1. Like στο post του διαγωνισμού,
  2. Σχολιάστε, αν θέλετε και με tag, στο post του διαγωνισμού με ποιους θα μοιραστείτε την υπέροχη βίλα ή σε ποιους θα κάνετε το τραπέζι!

Για το Instagram:

  1. Follow στις σελίδες Meraklidika και Greens & Yellows
  2. Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού
  3. Σχόλιο με tag 2 φίλους σας

Αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για να είστε εσείς ο ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν τη δωρεάν διαμονή ή τα Μερακλίδικα πακέτα δώρων, προσφορά της οικογένειας Κυριακάκη!

Οι συμμετοχές μέσω inbox μηνύματος δεν θα γίνονται δεκτές.

Kάθε προφίλ έχει δικαίωμα μιας συμμετοχής οπότε συμμετέχοντας και στο Facebook και στο Instagram διπλασιάζετε τις πιθανότητές σας!

Στην κλήρωση θα πάρουν μέρος όλοι όσοι εκτελέσουν σωστά τα βήματα μέχρι και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση για την ανάδειξη των 5 τυχερών νικητών θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στο facebook και το instagram της σελίδας μας, και θα ειδοποιηθούν άμεσα με προσωπικό μήνυμα.

*Η διαμονή στην βίλα αφορά διαμονή 2 διανυκτερεύσεων από 15 Οκτωβρίου 2022 έως 15 Μαΐου 2023 και κατόπιν διαθεσιμότητας. Κατά τη διαμονή μπορούν να μείνουν ο νικητής και άλλα 5 άτομα/φίλοι, συνολικά 6 άτομα δηλάδή. Για επιπλέον άτομα (η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα) υπάρχει ξεχωριστή χρέωση. Η βίλα δεν παρέχει πρωινό και η πισίνα λειτουργεί από 1 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου.

Η παραλαβή των πακέτων με τα προϊόντα γίνεται αποκλειστικά με τους εξής τρόπους (προσωπικές αποστολές δεν γίνονται):

Για τους νικητές εντός Νομού Ηρακλείου: Από τα γραφεία της εταιρείας (Ειρήνης & Φιλίας 53, Άγιος Ιωάννης «Χωστός» Ηράκλειο, Κρήτη)

Για τους νικητές από την υπόλοιπη Κρήτη: Σε συνεννόηση με την εταιρεία θα τους παραδοθούν σε προκαθορισμένο μέρος/σημείο διανομής του νησιού.

Για τους νικητές από την υπόλοιπη Ελλάδα: Σε συνεννόηση με την εταιρεία θα τους παραδοθούν σε προκαθορισμένο μέρος/σημείο διανομής στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Εφόσον, οι νικητές δε μπορούν να παραλάβουν οι ίδιοι τα προϊόντα μπορούν να ορίσουν κάποιον αντιπρόσωπο (συγγενή, φίλο κλπ.) για να παραλάβει για εκείνους.

Από τον διαγωνισμό αποκλείονται υπάλληλοι της εταιρείας και συγγενείς 1ου βαθμού.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο