Γαστρονομικά νέα

Διεθνής βράβευση για την σφακιανή πίτα των “Μερακλίδικων” της Οικογένειας Κυριακάκη!

Διεθνής βράβευση για την σφακιανή πίτα των “Μερακλίδικων” της Οικογένειας Κυριακάκη!

Με μεγάλη μας χαρά ενημερωθήκαμε για τη βράβευση της σφακιανής πίτας από τα “Μερακλίδικα” της Οικογένειας Κυριακάκη στον διεθνή διαγωνισμό «International Taste Institute 2020» στις Βρυξέλλες, όπου και συμμετείχε. Η Οικογένεια Κυριακάκη έλαβε το βραβείο «Superior Taste Award», αφού η σφακιανή της πίτα κατάφερε να εντυπωσιάσει επαγγελματίες γευσιγνώστες, chef & sommelier, αλλά και καταξιωμένους κριτές διεθνούς φήμης! Τα “Μερακλίδικα” από την Οικογένεια Κυριακάκη συνεχίζουν να παράγουν με αγάπη προϊόντα εμπνευσμένα από την Κρητική διατροφική κουλτούρα. Παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις και τις γεύσεις της Κρήτης και συνεχίζουν να προβάλλουν τα προϊόντα του τόπου μας με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο. Και εις ανώτερα!

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο, την συνταγή μας για ρολά με μέλια και καρύδια με την βραβευμένη σφακιανή πίτα των “Μερακλίδικων”! Αναλυτικά, θα βρείτε ολόκληρη η συνταγή εδώ.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα από τα “Μερακλίδικα” της Οικογένειας Κυριακάκη σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο