Άρθρα

Το νερό Ζαρός βραβεύεται παγκοσμίως για μια ακόμα χρονιά!

Το νερό Ζαρός βραβεύεται παγκοσμίως για μια ακόμα χρονιά!

Η Κρήτη είναι ξακουστή σε όλο τον κόσμο και για το νερό της!

Το νερό Ζαρός βραβεύεται παγκοσμίως για μια ακόμα χρονιά!

Μια ακόμα σπουδαία διάκριση για το νερό Ζαρός ήρθε να συμπληρώσει μια μεγάλη λίστα βραβεύσεων που το έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά στον κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, το φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης, που προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη, βρέθηκε στη δεύτερη θέση των Taste Awards του “Fine Waters” που θεωρούνται τα «Μισελέν του νερού». Στις άλλες δύο κορυφαίες θέσεις βρίσκονται τα φημισμένα νερά Puyehue από την Χιλή και Cabreiroa από την Ισπανία.

Η Fine Waters είναι ο κορυφαίος διεθνής οργανισμός που αξιολογεί και αναδεικνύει κάθε χρόνο εμφιαλωμένα νερά απ’ όλον τον κόσμο, τα οποία διακρίνονται για τη γεύση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Στόχος του οργανισμού είναι και η εκπαίδευση καταναλωτών και εστιατορίων για την επιλογή των καλύτερων και πιο υγιεινών εμφιαλωμένων νερών.

Η αξιολόγηση χιλιάδων ετικετών νερών απ’ όλον τον κόσμο, πραγματοποιείται σε ετήσια βάση από έμπειρους ειδικούς, γευσιγνώστες και σομελιέ νερού. Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια της βράβευσης του ZARO’S ως το «Καλύτερο Εμφιαλωμένο Νερό του Κόσμου» στο πλαίσιο του 27ου Berkeley Springs International Water Tasting για το 2017 και την κορυφαία διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το “Βραβείο Ανώτερης Γεύσης iTQi” που απονέμεται από το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi των Βρυξελλών.

Το νερό Ζαρός βραβεύεται παγκοσμίως για μια ακόμα χρονιά!

Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στους συνεργάτες μας στη ΒΟΤΟΜΟΣ Α.Ε. που κάνουν διάσημη και περήφανη την Κρήτη εκτός από όλα τα άλλα και για τα εξαιρετικά προϊόντα τους, το φυσικό μεταλλικό και το ανθρακούχο νερό που εμπιστευόμαστε κι εμείς στις παρασκευές μας!

Δείτε ΕΔΩ συνταγές μας με το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό Ζαρός αλλά και το βραβευμένο ανθρακούχο νερό Ζαρός!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Μανόλης Κουκουρίκος

Ο Μανόλης είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση του εμπορικού κομματιού του cretangastronomy.gr. Σπούδασε Βιομηχανική Διοίκηση & Τεχνολογία στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και καταρτίστηκε σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο Digital Marketing. Η σχέση του με το φαγητό έχει περάσει από πολλά στάδια (ναι έχει υπάρξει και street food junkie) και εξελίσσεται καθημερινά αλλά πλέον έχοντας και σαν οδηγό τη σελίδα, η μαγειρική αποτελεί μια αγαπημένη του ασχολία.

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο